Yapsa bir şey olmaz da, yapmasa da şaşırmam yani onu diyorum.Hani 10 değilde bari 15 falan yapsın 5 taneden ne olacak ki
Yapsa bir şey olmaz da, yapmasa da şaşırmam yani onu diyorum.Hani 10 değilde bari 15 falan yapsın 5 taneden ne olacak ki
Law'ın kişilik değiştirme yeteneği bu Hawkins vs'sinde iş görecek. Kendi adamını kesecek fakat bu Hawkins ölecek...
@Roronoa Zoro Yok zaten maksat hani 2 yıl içerisinde meyve tabanlı güçlenmiş bir Hawkins ile dövüştü denilsin.
Hem abaza, hem Looser, Sanji The arcprensesi. :/Duruma dedim zaten. Karakterlere değil. Ancak geyiğini yapacağım.
Haklı yanları olsada olmasa da komik işte. Arc sonu ödül açısından çok üzülebilir ama SanjiHayır söylediklerinde haksız bir şey de yok. That bastard have a lower bounty than me diyor. Zoro Bastard mi Bastard. Ödülü Sanji'den az mı az. Tam olarak hangi kısma kızıldı anlamadım.
Law'ın adamları başka yerde miymiş? İdam alanında sanıyordum ben. Hawkins gidici ya.Law kesin öldürecek bu Hawkins i sapık gibi yapıştı adama, bak daha geçen bölüm yalı kazığı gibi arkada duruyordu ne ara gittinde kendi canını Kalp korsanlarına bağladın arkadaş... Bu zaman kavramı nasıl işliyor ben çözemedim.
Zoro sanji’nin ödülünü öğreninceHaha Sanji ödül olayını konuşmaya başlamış.
Bu arada demek ki Law, Hawkins'i öldürebiliyormuş. Şaşırtıcı.
İdam alanındalar.Law'ın adamları başka yerde miymiş? İdam alanında sanıyordum ben. Hawkins gidici ya.
Bir şeyler gelişmiştir illaki.@Roronoa Zoro Yok zaten maksat hani 2 yıl içerisinde meyve tabanlı güçlenmiş bir Hawkins ile dövüştü denilsin.
Özlemişim bu ikiliyi böyle görmeyi. Nami gelip ikisine geçirse tam nostalji olacak. :/Zoro sanji’nin ödülünü öğrenince