Bu adam aralarını bozmak için ruhunu bile satar.Bu bir dramdır...
QUOTE="İnari, post: 1172348, member: 5207"]@William cutting Sanji bizlere ömür artık. Asla unutmaz o anı. Kim bilir nasıl kıskandı. [/QUOTE]
Aman uzatmasın yeter.
Bu adam aralarını bozmak için ruhunu bile satar.Bu bir dramdır...
Bence King'den sonra en iyi kılıç ustasi olabilir Wanoda.Yalnız Kyoshiro eski en güçlü kılıç ustası güzel olur. Oden'e kaptırmıştır, Odenden, Shanks almıştır. Shanks reisten de Mihawk.
Böylece en güçlü olmaya doğru emin adımlarla ilerler bizimkisi.
Kairoseki takacaklar hawkinse. Laf bunu çok rahat yapar ışınlar kairosekiyi hawkinse takar. Kılıcı sallar hawkin ölür. Hawkinsin zıttı Teach. Çeker meyve iptal. Sonra gebertirMoria gibi bi olayı vardır. Deniz suyuyla duş almak ya da tuz gibi bişeyle Hawkins'in ele geçirmesi iptal oluyordur.
Aslanım Zoro beBu adam aralarını bozmak için ruhunu bile satar.
Olursa güzel olur.Bence King'den sonra en iyi kılıç ustasi olabilir Wanoda.
Çok gördün tabi Zoro ile vs attığini yaO belli zaten. 720p gibi bir saldırıya donup kalacak birisi değil mesela. Adam çok rahat engelledi ayrıca. Zoro karşısında zorlanmadı şu ana kadar.
Hemen alınma yahu, şu ana kadar olan şeyi söylüyorum. Adam güçlü bu belli.Çok gördün tabi Zoro ile vs attığini ya
Shogunun köpeğiyim diyor. Orochinin değil. Adam makama sadık. Shogunun kim olduğu önemli değil.Kyoshiro ben orochi’nin köpeğiyim diyor ama kendisi orochi’den güçlüdür. Birisinin emri altında olunması demek her zaman ondan daha güçsüz olduğu anlamına gelmez bence.
Ryuma kendi tekniği yoktu o vs'de. Ben Zoro ile sağlam bir kılıç ustası isterim. Ashura da olabilir de Kyoshiro bence en güçlüsü olabilie Wano halki olarak. Ben Denjiro diyorum Kyo için hâlâ.Olursa güzel olur.
Açıkçası Ryuma dövüşü gibi olursa teknik üstüne teknik göreceğimiz bir dövüş mükemmel olur. Hem Wano'lular etkilenir hemde bizimkisi bir iki şey kapar.