Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 945 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law için şu an tek çıkış Hawkins'in meyvesini iptal etmek gibi duruyor. Bunun için de kairosekiye falan ihtiyacı var. Onu da nereden bulacak, nasıl yapacak merak konusu.
 

Üye silindi 1004

Birbirlerine düşmelerinin sebebinin de Luffy olduğunu unutmamak lazım. BM "Luffy benim" diyor, Kaido "olmaz Luffy benim" diyor. BM'nin hafıza yerine gelirse yine Kaido'ya dalar ama Luffy'i de kaçırmaz artık elinden.
Teach dahil olur gibime geliyor o noktada. Arkın sonu mutlaka bomba bi isim kendi çıkarları için müdahale edecek Wano'ya.
 
Zoro açlıktan mı yorulmuş gençler? :oleyo2: Yediği yemekler daha kana karışmamış belli. Keşke Kyoshiro önüne karnı tok gitseydi. Darbe neyse de açlık zor bir şey.:hhh:

Big Mom'ın saldırısı hoşuma gitse de Queen ölmemiştir bence. Hatta tek yediğini de düşünmüyorum şimdilik.
 
İşte be işte bölüm dediğin böyle olur ama bak bu ara olayı yine olmadı be tembel adam veya insanlar. Yalnız bu Queen de baya büyük ,dinozor halinin boyun kısmı big momdan buyuk
 
Kyoshiro ben orochi’nin köpeğiyim diyor ama kendisi orochi’den güçlüdür. Birisinin emri altında olunması demek her zaman ondan daha güçsüz olduğu anlamına gelmez bence.
O belli zaten. 720p gibi bir saldırıya donup kalacak birisi değil mesela. Adam çok rahat engelledi ayrıca. Zoro karşısında zorlanmadı şu ana kadar.
 
Herif hiç istifini bozmadan sadece karşılıyor. Karşı hamle yaptığını sanmıyorum. Ne idügü belirsiz biri.

Bu arc'ın favorilerinden biri olacak gibi Kyoshiro.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık