Oda cinsiyetçi, kadın düşmanı, aşağılık bir pislik. Her şey beklenir.Ben son savaşı Bizimkiler vs BM tayfası, 9 kın vs Kaido tayfası, Kaido vs BM şeklinde düşünüyorum. Bu yüzden BM'nin Kaido'ya girmeden önce 1-2 tane ağır top indirmesine garanti gözüyle bakıyorum. Queen kalksa bile ağır hasarlı kalkması lazım. Boru değil kendisini bir Yonkou yere çarptı.
Oda Linlin'i o kadar kötü işledi ki, gücünü gösterdiği bir sahnede bile insanın aklında "acaba?" sorusu kalıyor. Kendi arcında olduğu gibi Jerry'i kovalayan Tom muamelesi görmesin yeterli.Hadi en kötü ihtimal bizimkiler gidene kadar kalkmadı diyelim. Şu saldırı yüzünden Cracker gibi arcdaki rolü bitmez. Son savaşta yine sapasağlam yer alır bence.
Umarım Kaido vs Linlin görürüz. Kid, Law ve Luffy yerine 2 yonko görmeyi (linlin zeusu, proyu falan alacak ) isterim.Ben son savaşı Bizimkiler vs BM tayfası, 9 kın vs Kaido tayfası, Kaido vs BM şeklinde düşünüyorum. Bu yüzden BM'nin Kaido'ya girmeden önce 1-2 tane ağır top indirmesine garanti gözüyle bakıyorum. Queen kalksa bile ağır hasarlı kalkması lazım. Boru değil kendisini bir Yonkou yere çarptı.
Queen yine tek yer yemesine, meyvesi falan onu kurtaramaz normalde ama düz bir yumrukla olacak bir şey değil bu. Kaido zopa kullanıyor mesela, Bigmom da en azından meyvesini kullanarak veya haki basarak vursaydı o zaman işin rengi değişirdi.Zoro'm yine farkını ortaya koymuş. Bölüm gelsin ateşlerim Zoro tarafını
Queen'in meyvesini beğenmedim. Daha doğrusu dinazor değil farklı bir şey çıkmasını beklerdim. O kadar veba dendi; hastalık, mikrop salıyor falan dendi ama yok. Oda Wano'yu Jurassic Park'a çevirmeye kararlı. Şu anki durumda fiziksel gücü çok yüksek bir meyve diyebiliriz. Dayanıklılığı da keza öyle. Bunlara bağlı olarak Queen tek yemez. O kadar diyorum.