Sus üle Zoro fanboyu.
Bir de bana hater diyorlar.
Sus üle Zoro fanboyu.
Bir de bana hater diyorlar.
Sus üle Zoro fanboyu.
Xdrake orda meyve yemişmiydi? Hatırlayamadım ben kbkmaDrake in babası hükümet in gücünü kullanarak bulduğu meyveleri satan birisi bulduğu meyvelerdem birini de çok küçük yaştaki oğluna yedirdi.
Yani demek istediğim x drake o meyveyi yediğinde 10 yaşında yoktu
Formunda gözükmedi hiç. Zoan şeklinde yetişkin olunca görmüştük..
Xdrake orda meyve yemişmiydi? Hatırlayamadım ben kbkma
Zoro fanboyları artık kendini Law fanı olarak gizliyor hee. Yemem ben bunları.
Aynı anda aynı karakterin hem hater'ı hem fanboyu olmak bir bana nasip olur herhalde.
Tövbeeee...Drake ile Hawkins'egüvenim azaldı bu bölüm.
Zoro fanboyları artık kendini Law fanı olarak gizliyor hee. Yemem ben bunları.
Korkması? Onun korkusu Hawkins değil ekibine zarar gelmesi.X-Drake hakkında bir şey diyemem de Hawkins konusunda ben de şaşırdım. Law'un daha güçlü olduğunu düşünüyordum ama ondan bu kadar korkması beni cidden şaşırttı.
İnsan kendine rakip olarak gördüğü adamı yenebilmek için bu kadar korkakça önlem alır mı yahu?
Aynı kötü jenerasyondanlar ve şu an Hawkins Law'un elini kolunu bağlamış durumda. Law Hawkins'i bir noktada öldürmek zorunda kalırsa öncelikle tayfasından 3 kişiyi öldürmesi gerekecek. Ha belki Law'un meyvesi bu yeteneğe karşı bir avantaja sahiptir, ruh-beden değiştirme olayı ile belki sorun hallolabilir, fakat şu an bunu ne biz net olarak biliyoruz ne de Law'un daha önce bu yeteneğe karşı bunu denediğini sanıyorum.X-Drake hakkında bir şey diyemem de Hawkins konusunda ben de şaşırdım. Law'un daha güçlü olduğunu düşünüyordum ama ondan bu kadar korkması beni cidden şaşırttı.
İnsan kendine rakip olarak gördüğü adamı yenebilmek için bu kadar korkakça önlem alır mı yahu?