Adamlar 2 senedir korsanlığı ediyorlar hadi 3 olsun ve yonkouya sataşıyorlar. Kyoshiro gibi yıllarca böyle bir ortamda olsalar veya 10 15 senelik bir korsan olsalar seviyelerini düşün istersen. Kim çöp oluyorKyoshiro çop degildir. Cop olan bir sey varsa o da bizim tayfadir.
Denjiro çıkmaması bu saatten sonra Oda'nın ayıbı olur; bizim değilEn olası kişi gibi.
Senin hatalı olma ihtimalin matematiksel olarak göz ardı edilebilecek bir oran olduğu için doğrudan 0 şeklinde yazılıyormuş zaten. Ben öyle duydum.Denjiro çıkmaması bu saatten sonra Oda'nın ayıbı olur; bizim değil
Tam bir @Alpamis çıkarımı olmuşGüç dengeleri ile ilgili bir şey daha fark ettim. Kyo kılıcını iki eli ile kavrayıp savurarak Zoro ile ancak eşleşebilirken Zoro tek eli ile kavrayıp savuruyor. Bu demektir ki Zoro'nun tek kol gücü = Kyo'nun iki kol gücü. Zoro'nun da iki kolu var. Bu durumda Zoro kılıcını iki eli ile kavrayıp savursa geçer Kyo'yu. Üstelik ağzına da kılıç alabiliyor o zaman rahat geçer ama işte hikaye gereği yapmıyor bunları.
Doğrudur Biz elimizden geleni yaptık. Hata payını Oda'ya bıraktıkSenin hatalı olma ihtimalin matematiksel olarak göz ardı edilebilecek bir oran olduğu için doğrudan 0 şeklinde yazılıyormuş zaten. Ben öyle duydum.