Tek başına çözemez gibi. Bir yardım alır.

Tek başına çözemez gibi. Bir yardım alır.
Hapigizin amuha goduğm dermişcesine giriyor sahneyeBm harici bekledigim baska birsey yok. Soyko girise bak aneynin...![]()
Zoroda şuan yaralı ama keyfi yerinde. Slash felan atıyor. Killerde bayıldıktan sonra yürüyüp gitmiş zoroda. Aşırı tek taraflı bakıyorsunuzZoro ile dövüşmeden önce gayet sağlıklı ve emin gözüküyordu. Son gelen bilgiye göre mental açıdan da bir sıkıntısı yok. :/
Tek taraflı bakmıyorum var olan durumu yazıyorum. Bölüm tam olarak gelir işler değişir.Zoroda şuan yaralı ama keyfi yerinde. Slash felan atıyor. Killerde bayıldıktan sonra yürüyüp gitmiş zoroda. Aşırı tek taraflı bakıyorsunuz
Gayet sağlıklı ve emin gözükmek nedir yahu? Zoro da hiç aç gözükmüyordu. :SZoro ile dövüşmeden önce gayet sağlıklı ve emin gözüküyordu. Son gelen bilgiye göre mental açıdan da bir sıkıntısı yok. :/
Ya abi arlongla be alakası var olayın? Zoro yaralıyken ahtapota takılıyordu ayrıca. Hebele hübele diyende sizsinizZoro arlong karşısında hayvan gibi bandajlıydı ayakta zor duruyordu nasıl yensin dediğimizde hebele hübele diyenler killerin bandajı var diyor şimdi. Bunlarınki yorum yapmak değil saf kötülük. Ülkenin bu halde olmasının sebebi olan zihniyet bu işte. Ucu bana dokunmuyorsa itin bir tarafına sokayım mantığı. Ucu bana dokunuyorsa kıymetlim olsun her türlü savunayım mantığı.