Yok o bayıltamamıştı. Burda bayılma var taşınma var. Hadi yalansa yalan de.Hahaha, Monet'in Luffy'e attığı gibi mi?

Yok o bayıltamamıştı. Burda bayılma var taşınma var. Hadi yalansa yalan de.Hahaha, Monet'in Luffy'e attığı gibi mi?
Smiley'ın iradeyi zayıflatıp kişiyi güçten düşürecek bir yan etkisinin olacağını sanmıyorum. Öyle bir şey olsaydı Kaido ordusunda ''hazcılar'' olarak bu adamlara yer vermezdi. Yani Zoro dövüşünde net kaybetti. Sadece o adamın bu hallere düşmesi üzdü be, severdim Killeri!Ben şok ben iptal.Killer'ın iradesi mi zayıfmış acaba nasıl olmuş.
Sen haala olayın Luffy Zoro'sundasın olmamış hacı.Değil mi adalet yok. Zoro Wano'yu tavaf eder karşısına kimse çıkmaz. Herkesin hayal ettiği Kadının kucağında gözlerini açar. Killer ise zorla smile yedirilmiş, serinin en büyük evrimini geçirmiş şekilde karşımıza çıkar. :S
Killer'in kendi silahları yoktu yanında. Fark yaratmış mıdır?Yok o bayıltamamıştı. Burda bayılma var taşınma var. Hadi yalansa yalan de.Sadece dolu bardağa bakma. Yanda ötede boş bardakta var.:S
CC'nin attığı gibi.Hahaha, Monet'in Luffy'e attığı gibi mi?
Onu bilemem de ruh hali pek iyi değil. Tam gücünde olmadığını söyleyebiliriz.Killer'in kendi silahları yoktu yanında. Fark yaratmış mıdır?
Kıvranın gençler izlemesi hoş oluyor evet evet tekledi Zoro'yu bire bir dövüşte![]()
Ha bakış açını da sokuyorsun işin içine, hahahahah. Monet'in orada işi Luffy'i hedeflediği noktaya ulaşmasını engellemek, Monet kazanıyor. Zoro kızları koruyacağım diye, aynı anda arkadan yavşağın biri dürtüklüyor diye açık veriyor, gene de kızları koruyor. Kİm kazanmış kim kaybetmiş acaba? Zaten şu an iyi niyetli bir tartışma döndürüyor olsan, Zoro'nun çok ağır bastığını kabul edersin ama işte, nedendir bilmiyorum artık tadı kalmadı.Yok o bayıltamamıştı. Burda bayılma var taşınma var. Hadi yalansa yalan de.Sadece dolu bardağa bakma. Yanda ötede boş bardakta var.:S