He yawtüh yakamıyoruz da oruç oruç neyse istanbul için iftar vaktinden sonra yakarız![]()

He yawtüh yakamıyoruz da oruç oruç neyse istanbul için iftar vaktinden sonra yakarız![]()
Oda ya seviyor böyle ters köşeleriHe yawvalla hiç aklıma dahi gelmedi iyi mi. Luffy bile tekleyememesi gerekti. Rekabet etmesini beklediğim tayfanin 2. adamları arasında bu kadar fark olmamaliydi ya :T
O da kötüOda ya seviyor böyle ters köşeleriYalnız cidden sağlam şaşırttı smiley meyvesi mi yemiş bir de
Hedef 2023 hedef Kaidoİlk çıktığı zamanlar cidden Killer çıkabilir yorumları vardı hee, böyle kör atanlar tutturuyor cidden.
Zoro tüm sulernovaları elden geçirecek belli oldu![]()
Olsun off-panel de olabilirdi. :/Zoro tek attığına göre, rakibi balon oldu demeye başlayabilirsiniz hadi izliyorum
Hiç hoşuma gitmedi Killer'in durumu adamdan beklentim çok fazlaydı Smile yedirmek nedir ya![]()
UlanKid ile Luffy'nin sağ kolu birbirine denkmiş desene.Üzüldüm lan.
Bir de Kid, Killer'a ''partner'' demiş/düşünmüş. O zaman kesin olarak diyebiliriz ki Kid ile Killer'ın seviyelerini birbirine çoooooooooook yakın.![]()
Daha çok patlarsın eyyy Aydennn çoooook! HahahaKiller Zorodan tek yemiş .olmadi bu pek. Patladik gibi biraz
![]()