Herkes durdurabildiği şeyi durdursunSpoilerda başta King yazmışlar, bi an oha noluyo lan dedim.
Lan yoksa önceki bölüm kurşunları Zoro durdurmadı da Sanji mi durdurdu yoksa :S Neyse Zoro da ok durduruyor işte, o da anca ortamda karı kız varsa :T
![]()

Herkes durdurabildiği şeyi durdursunSpoilerda başta King yazmışlar, bi an oha noluyo lan dedim.
Lan yoksa önceki bölüm kurşunları Zoro durdurmadı da Sanji mi durdurdu yoksa :S Neyse Zoro da ok durduruyor işte, o da anca ortamda karı kız varsa :T
![]()

Ülkenin Reisini kovalamışlar, şuan Luffy'den kaçıyor olsalardı bölüm yorumları konusunu komple ataşa vermiştinYine de daha farklı şeyler bekliyordum. Pek de abartılacak bir şey olmamış gibi.

Orochi daha da balonlastı. Jack seviyesinde çıkar diyordum Jack'e bile büyük ayıp etmişim gibi hissediyorum.Ülkenin Reisini kovalamışlar, şuan Luffy'den kaçıyor olsalardı bölüm yorumları konusunu komple ataşa vermiştin![]()

bence de çok fazla bir şey beklememek lazım daha ısınma turları bunlarÜlkenin Reisini kovalamışlar, şuan Luffy'den kaçıyor olsalardı bölüm yorumları konusunu komple ataşa vermiştin![]()
asıl vs ler gelinceye kadar sabretmek lazım 
Değil mi, sonuçta Luffy'den değil başkalarından kaçıyor.Orochi daha da balonlastı. Jack seviyesinde çıkar diyordum Jack'e bile büyük ayıp etmişim gibi hissediyorum.![]()

Orochi daha da balonlastı. Jack seviyesinde çıkar diyordum Jack'e bile büyük ayıp etmişim gibi hissediyorum.![]()

sen en azından Jack seviyesi demişsin Amiral diyenler ne yapsın 
Sen ne satıyon Ferit?Değil mi, sonuçta Luffy'den değil başkalarından kaçıyor.
Gerçi sen de haklısın bizimkilerin(Luffy'nin) boyuna kaçmalarına alıştın, şimdi kovalayan taraf olununca şaşırmışsındır![]()