sanırım bu Killer Zoro mevzusu uzar giderAhahahaha tamam tamam zoro en iyisi zoro en güçlüsühani ben ezmedim ama bu nasıl bir hayali karakter sevgisidir.
O darbenin amacı, Jinbe'nin daha sonrasında kan vermesiyle alakalı senaryo icabı. Aynı şekilde Zoro'nun da bayılması sonra Hiyori ile münasebetleri gibi.Luffy'nin hordy gibi bir çapsız tarfından ısrılıp kendinden geçtiğni millet cabuk unutmuş bu seride ciddi bir yara alıyorsan bayılırsında ölürsünde wb ace buna en güzel örnek.
Yahu bandaj niye takılır. Senin için fb mi yazayım seride adama bildiğin zorla smile yedirilmiş işte. Adamlarını kurtarmak içinde Orochinin köpekliğini yapıyor. Bu adama handikapsız diyorsunuz pes....Bana handikap sağladığı sayfayı göster o bandajların. Orochi'nin adamı olarak iş yapıyor. Aç mı kalacak? Daha ne zaman o bandajların koyulduğunu bilmiyoruz, kesin yaralı değil mi? Haydi, bana ne zaman yaralandığını falan göster diyorum. Bandajlar var diyorsun. :/
Eldeki bilgilere göre kesin konuşan sensin. Objektif bakamayan ben.
Süs için takmıyordur. King falan gayet işkence etmiş olabilir. Belki yüzünü yakmıştır. Ortada net bir durum olmadan kesinlik yaralı, dövüş gücünü şu kadar etkiledi bu kadar etkiledi demeye gerek yok.Ben Zoro aç değildi demiyorum. Lütfen doğru okuyun. Zoro da aç değil gibiydi ama bir baktık ki savaştan sonra, adam açmış. :S
Ayrıca arkadaşın dediği doğru. Zoro da şu an belli bir süre ilerleyebiliyor. Ama yaralı. Hemen iyileşti mi yani?
Bende durumları eşit olabilir diyorum. Net değil sonuçta. Benim karşı çıktığım şey Zoro sanki Killer ile yakın değil de tek atacağı biriymiş gibi konuşulmasıydı. Halbuki Killer'in görünürde bile tamamen zıt bir hale gelmiş. Adam sargıları karakter tasarımı için giymiyor sonuçta.
Muhteşem benzetme, muhteşem kafa yapısı. :/Zoro genç kız gibi açlıktan bayılmış yersen.
Düzgün okusan handikapsız demediğimi anlardın. :/ Neyse, uzatmaya gerek yok. Baştan bir göz at istersen.u bandaj niye takılır. Senin için fb mi yazayım seride adama bildiğin zorla smile yedirilmiş işte. Adamlarını kurtarmak içinde Orochinin köpekliğini yapıyor. Bu adama handikapsız diyorsunuz pes....
Hapigizin amuha goduğm dermişcesine giriyor sahneye![]()
Luffy Hordyi yendikten sonra gemi durduktan sonra bayılıyor. Zoro kılıcını bırakıp bayılıyor. Düşmanı ordayken arada çok fark varO darbenin amacı, Jinbe'nin daha sonrasında kan vermesiyle alakalı senaryo icabı. Aynı şekilde Zoro'nun da bayılması sonra Hiyori ile münasebetleri gibi.
Hody Luffy'e çok yavaşsın diyor ardından Jet Bazooka yiyor. O yüzden BAA Arc güç çıkarımı ya da karşılaştırma için faydasız bir Arc.
Neyini beğenmediniz benzetmenin?Süs için takmıyordur. King falan gayet işkence etmiş olabilir. Belki yüzünü yakmıştır. Ortada net bir durum olmadan kesinlik yaralı, dövüş gücünü şu kadar etkiledi bu kadar etkiledi demeye gerek yok.
Muhteşem benzetme, muhteşem kafa yapısı. :/
Düzgün okusan handikapsız demediğimi anlardın. :/ Neyse, uzatmaya gerek yok. Baştan bir göz at istersen.
Handikapsız dememene sevindim. Zoroyu zoro diye sevin yücaltmenin anlamı yok. Ben öyle seviyorum meselaSüs için takmıyordur. King falan gayet işkence etmiş olabilir. Belki yüzünü yakmıştır. Ortada net bir durum olmadan kesinlik yaralı, dövüş gücünü şu kadar etkiledi bu kadar etkiledi demeye gerek yok.
Muhteşem benzetme, muhteşem kafa yapısı. :/
Düzgün okusan handikapsız demediğimi anlardın. :/ Neyse, uzatmaya gerek yok. Baştan bir göz at istersen.