Yasu'nun ölümü ve onun kanını demiyor mu? Devamında da Toko'nun duyguları diyor. Ondan sonrada saldırmış :/Çevirmen arkadaş ''yarasını'' diye çevirmiş...Ölen adamın yarası demek istemiş olamaz herhalde.![]()
Yasu'nun ölümü ve onun kanını demiyor mu? Devamında da Toko'nun duyguları diyor. Ondan sonrada saldırmış :/Çevirmen arkadaş ''yarasını'' diye çevirmiş...Ölen adamın yarası demek istemiş olamaz herhalde.![]()
King'e ilgili ne geldi ya bir King muhabbeti dönüyor anlamsızca bakıyorumDün yapılan "danger, danger," yorumları biraz abartıymış.
Ortalık beklendiği gibi karışmış. Herkes birbirine girmiş. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Kid daha yeni kaçmıştı. Nasıl yakalandı acaba? King de sürekli bir icraat içinde ve hep başarılı oluyor. Oda, sağ kolları cidden ayırıyor ya. Ağırlığını koymaya başladı King'in de.
Killer ile Kamazo arasında bir bağlantı varmış ama aynı kişi olmalarına pek ihtimal vermiyorum.
evet farklı versiyonları var . bildiğim 2 veya 3 tane değişik forma giriyor.Şimdi ben bu tam dönüşüm detayını anlamadım. Yani böyle bir bilgiye gerek yok diye düşünüyorum. X-Drake'in meyvesininde de Chopper gibi farklı versiyonları mı var.
Çevirisine baktım. Hatalı çevrilmiş olabilir. Neysem gelince görürüz.Yasu'nun ölümü ve onun kanını demiyor mu? Devamında da Toko'nun duyguları diyor. Ondan sonrada saldırmış :/
King, Kamazo ve Kid'i yakalamış.King'e ilgili ne geldi ya bir King muhabbeti dönüyor anlamsızca bakıyorum![]()
Zoro'ya geçmiş olsunAaaa senin haberin yok galiba. Kyoshiro bu bölüm itibari ile Jack seviyesini aşmış bulunuyor.![]()
Yok, Queen o.King, Kamazo ve Kid'i yakalamış.
King büyük ihtimalle kairoseki kelepçeleriyle gezen Kid'i ve Zoro tarafından teklenen Kamazoyu yakalamış. İcraatleri bu yani :S en azından ilk okuduğumda böyleydi. Büyük adam yav bu King.King'e ilgili ne geldi ya bir King muhabbeti dönüyor anlamsızca bakıyorum![]()
O nasıl oluyor ya? Queen hapishanede değil miydi zaten?Yok, Queen o.Spoiler veren yanlış yazdı.