Bu hafıza kaybı bm'nin başını ağrıtır mı queen'e tek atar diyoruz tek yemsin.?Birkaç ay önce hala kolundaki orakları kullanıyordu. Yani silah tercihi değişmemiş. Ufak oraklardan, kocaman tırpana geçmek ve ustalaşmak kolay değil.
Bu hafıza kaybı bm'nin başını ağrıtır mı queen'e tek atar diyoruz tek yemsin.?Birkaç ay önce hala kolundaki orakları kullanıyordu. Yani silah tercihi değişmemiş. Ufak oraklardan, kocaman tırpana geçmek ve ustalaşmak kolay değil.
Şunu diyende ne vicdan vardır ne de tarafsız bir muhakeme.Yahu Killer mahvolmuş tamam da yani bu vs de Zoro gömmek saçmalık değil mi? Güç olarak Killer kırılmasa bence de daha güçlüdür o halinden ama Zoro her türlü üstün belli. Ve bende büyük beklentideydim Killer için gerçekten şok oldum ama maalesef artık iradesi kırılmış bir adam var ortada. Ben sanmıyorum ki Zoro luffy falan bu hale gelsin.
Bigmomın gücü farklı. Çocukken devleri ağlatıyordu kadın ve bunu bilinçsizce yapıyordu. Normalde de ne yağtığını pek bilmeden yapıyor zaten.Bu hafıza kaybı bm'nin başını ağrıtır mı queen'e tek atar diyoruz tek yemsin.?
Slime yedirildiyse ayakta durması başarı zaten. Slime görmekten bıkmışken yedirmek....Şunu diyende ne vicdan vardır ne de tarafsız bir muhakeme.
Adamın silahlarını almışlar, işgenceden hafızasını kaybettirmişler herif kim olduğunu bilmiyor, sargılar içinde, silahları alınmış, slime yedirilmiş, yemekten sudan kesilmiş ve o adam gitmiş Zoro'yu bayıltmış. Bu adamın handikapsız halini düşün. İrade diyorsun bu adama yapılan seride başka kimseye yapılmadı ne iradesi?
Yinede bir eksi olur bm'icin killer hafizasını kaybettiği icin güçünü tam anlamıyla kullanamdıysa bm'nin de güçü azalmış olabilir.Bigmomın gücü farklı. Çocukken devleri ağlatıyordu kadın ve bunu bilinçsizce yapıyordu. Normalde de ne yağtığını pek bilmeden yapıyor zaten.
Ben Killer’a ezik mi dedim? Hayır. Girişi çok kötü yapmışsın sakin ol. Burada Killer için beklentisi yüksek olan nadir adamlardandım ben. Killer gömmeyi istemem sadece olanı söylüyorum. Acı ama gerçek bende üzüldüm demiştim. Ama maalesef adamı kırmışlar yani Oda bunu layık görmüş Killer’a.Şunu diyende ne vicdan vardır ne de tarafsız bir muhakeme.
Adamın silahlarını almışlar, işgenceden hafızasını kaybettirmişler herif kim olduğunu bilmiyor, sargılar içinde, silahları alınmış, slime yedirilmiş, yemekten sudan kesilmiş ve o adam gitmiş Zoro'yu bayıltmış. Bu adamın handikapsız halini düşün. İrade diyorsun bu adama yapılan seride başka kimseye yapılmadı ne iradesi?
Kırık haliyle Zoro'yu indiriyor adam daha ne yapsın?Ben Killer’a ezik mi dedim? Hayır. Girişi çok kötü yapmışsın sakin ol. Burada Killer için beklentisi yüksek olan nadir adamlardandım ben. Killer gömmeyi istemem sadece olanı söylüyorum. Acı ama gerçek bende üzüldüm demiştim. Ama maalesef adamı kırmışlar yani Oda bunu layık görmüş Killer’a.
Azalmıştır. Ne bilinçli olarak haki kullanabilir ne de meyvesini. (Benim tahminim bu yönde) İlla ki gücü kısılmıştır.Yinede bir eksi olur bm'icin killer hafizasını kaybettiği icin güçünü tam anlamıyla kullanamdıysa bm'nin de güçü azalmış olabilir.
İndirmiyor aslında yani Zoro onu gayet bilinçli bir halde kesip indiriyor sonra diğer adama bakıyor o da arkasını dönüp gidince düşüyor. Yani dövüş çoktan bitti. Ama evet Killer bu halinden daha güçlüdür bence.Kırık haliyle Zoro'yu indiriyor adam daha ne yapsın?