Sanji harbi değişik bir adam, Zoro o an için sadece Orochi'ye odaklanmış, kesecek başka bir seçenek yok kafasında. Diğeri de dur yapma derdinde, bi git be Saji!
Onlar da ezik olmasaymış da tanrı onlara da korumalık yapsaymış.Her zamanki gibi tam zamanında dış bir etken olaylara müdahil olup bizimkilerden yana avantaj sağlayacak, Kid Biraderim de her gün bir şeylerini kaybetsin ne kadar ezik bir tayfa Kid tayfası değil mi
Sanji haklı la. Adam Yasunun ölümünü hiç edecek.Şu sayfana Zoro'nun Sanji'ye sinek muamelesi yapması güzeldi.
Sanji harbi değişik bir adam, Zoro o an için Sadece Orochi'ye odaklanmış, kesmesi gerekiyor başka bir seçenek yok kafasında, diğeri dur yapma derdinde, bi git be Saji!
Sanji çok düşünüyor, kek arc ve öncesinde de bu hatayı yapmıştı.Sanji haklı la. Adam Yasunun ölümünü hiç edecek.
Bi zahmet birileri düşünsün yani.Sanji çok düşünüyor, kek arc ve öncesinde de bu hatayı yapmıştı.
Armament basmamış ki.@Smoker
Bölümün Japoncası nakama mı acep? İki çeviride de "partner" diye çevirmişler.
Kid arkadaşını kurtarmak için kasıtlı olarak yakalanmış belli ki, helal olsun be Kid! Senin gibi delüğanlılar azaldı koçum.
Zoro'nun direkt Orochi'ye "öldürme" amaçlı odaklanması çok ama çok hoşuma gitti. Bizim tayfada hiç böyle hareketler olmuyordu. Zoro, hiç öyle zaman yaratayım, aman şuradan kaçırayım/kaçalım, aman komşu ne der demeden " Seni s**** ben Oroçi!" deyip basıp gitti :d
Zoro'nun Oroçi'ye armamentinin bir gramını harcamazken, kyoşiro'ya direkt basması da gözlerden kaçmadı.
Nami, Usopp ve Robin'in yanyana çizildiği paneller çok iyiydi, bana E. Oda'nın fb anlatırken yarattığı geçişleri anımsattı.
Ayrıca Luffy, sen mal mısın oğlum? Queen'e normal yumruk atmak nedir armament bile basmamış ya asalak hahahah, şekil ya pezo!
Bir ada dolusu masum insanın hayatı sözkonusu. Düşünmeden "Aman da şimdi çok kızdım. Herkesin canı cehenneme. Ben bu herifi burada geberteyim." diye düşünmesinin nesini savunuyorsun anlamıyorum.Şu sayfana Zoro'nun Sanji'ye sinek muamelesi yapması güzeldi.
Sanji harbi değişik bir adam, Zoro o an için sadece Orochi'ye odaklanmış, kesecek başka bir seçenek yok kafasında. Diğeri de dur yapma derdinde, bi git be Saji!