Biliyoruz adamım. Sadece gırgırına takılıyoruz. Tabi şansa Sanji arkada kaldı.Bazı arkadaşlar kör olmuş sanırım. Sanji Zoroya napıyorsun ulan hıyar dedikten sonra arkada Drake beliriyor. Yazık cidden mangayı okuma da zorluk çekiyor bazı çocuklar.
O sırada başka biri ile Luffy o şekilde değişmez tartışması güdüyordum sen de o hasır şapka olmaz ona bir şey gibi yorum atınca aynı sandım haliyle, biraz daha açıklayıcı lütfenİşte kendi kendine çalıp oynayacağına en baştan böyle sorsan uzamayacaktı konu.
Evet beni anlamıyorsun, ama anlamamana rağmen bir şeyler yazıyorsun karşılık olsun diye.
Ben o hasır şapka değil, dedim. Yani plot armor'u yok. Oda abuk subuk şekillerde kayırmıyor.
Bir kalp korsanlarının yaşadıklarına, bir kidd korsanlarının yaşadıklarına bak, bir de hasır şapkalara bak.
Belki o zaman anlarsın.
Ben ne bileyim kendi kendine çalıp oynayacağını.O sırada başka biri ile Luffy o şekilde değişmez tartışması güdüyordum sen de o hasır şapka olmaz ona bir şey gibi yorum atınca aynı sandım haliyle, biraz daha açıklayıcı lütfen
Biraz bakın görürsün. Luffye değil Dofa bakıcaksın.Armamet dediğinde siyahlık yok yanlız
Deme öyle Zoro emir verdi Emir büyük yerdenBazı arkadaşlar kör olmuş sanırım. Sanji Zoroya napıyorsun ulan hıyar dedikten sonra arkada Drake beliriyor. Yazık cidden mangayı okuma da zorluk çekiyor bazı çocuklar.