Hop orada dur bakalım. Zehaha serideki en iyi kahkaha bir kere.zehahaha dan çok daha iyi
Hop orada dur bakalım. Zehaha serideki en iyi kahkaha bir kere.zehahaha dan çok daha iyi
Sence Sanji orada tekme mi attı yoksa böyle atlamak için bir yere konarsın ya onun gibi bir şey mi oldu? Bana kalırsa öyle kaçma durumu gibi bir ortam olmuş. Yanında çocukla Drake tekme atmaz kaldı ki tekme gibide görünmüyor. Bildiğin dokunmuş gibi..Forum kuralları çerçevesinde ancak bu kadar nefreti dökebiliyoruz
Luffy sinirle dalmış olsa "Reyiz be, Yasu'nun kanını yerde bırakmayacaktı, tabi ki dalacaktı" diyecekler Zoro'ya laf atıyor ya yahu siz nasıl bir ikiyüzlüsünüz, şu güzel bölümde neden saçma sapan konuşuyorsunuz? Cevap vermeyin merak etmiyorum neden saçma konuştuğunuzu.
Havaya yükselen her şey düşer misali, düşerken destek almak için kullanmış gibi duruyor Gerçi suitsiz tekmeleri o kadar etki etmez x-dr*ke dediğimiz şeye. Muhtemelen yere iniş amaçlı yapmıştır. Kucağında Toko varken ciddi bir dövüşe girmeyecek kadar aklı selim bir kardeşimizdir Sanji.Sence Sanji orada tekme mi attı yoksa böyle atlamak için bir yere konarsın ya onun gibi bir şey mi oldu? Bana kalırsa öyle kaçma durumu gibi bir ortam olmuş. Yanında çocukla Drake tekme atmaz kaldı ki tekme gibide görünmüyor. Bildiğin dokunmuş gibi..
+1Hop orada dur bakalım. Zehaha serideki en iyi kahkaha bir kere.
Kim zorladı seni bu kadar ya? Dünden beri olmayan şeylere tepki gösteriyorsun? Fazla üzerine gelmişler garibim senin. Acıdım bak. Bu kadar derine mi işledi bu manga sizin? Tahminlerle milleti yaflatalaybiliyorsun. Yazıkkk.Luffy sinirle dalmış olsa "Reyiz be, Yasu'nun kanını yerde bırakmayacaktı, tabi ki dalacaktı" diyecekler Zoro'ya laf atıyor ya yahu siz nasıl bir ikiyüzlüsünüz, şu güzel bölümde neden saçma sapan konuşuyorsunuz? Cevap vermeyin merak etmiyorum neden saçma konuştuğunuzu.
Zoro nun Toko nun önüne atladıktan sonra çocu al Sanji bunu der gibi yapması ulan ajsbdbxxhdHavaya yükselen her şey düşer misali, düşerken destek almak için kullanmış gibi duruyor Gerçi suitsiz tekmeleri o kadar etki etmez x-dr*ke dediğimiz şeye. Muhtemelen yere iniş amaçlı yapmıştır. Kucağında Toko varken ciddi bir dövüşe girmeyecek kadar aklı selim bir kardeşimizdir Sanji.
120 pound hiç olmadı. 2 sene önce 3 tane pound saldırısı vardı:120 pound değil mi o neden herkes 720 diyor
Bölümün başlığı da ayrı bir güzel ya. Oda çoook güzel mesaj vermiş. Bu devirde kimlerin ''partner'' sıfatına layık görüldüğü ortada.
Bir de 2-3 bölümdür ''onları kurtarmak Zoro'nun hakkı, aralarında en fazla bağ Zoro ile var'' denilip el üstünde tutulan Toko( dolayısıyla Yasu)'nun bu bölümde Sanji'ye devredilmesini bazı arkadaşlar nasıl değerlendiriyor acaba Şu an o alandaki en değerli varlığı Sanji taşıyor ama yine de Sanji ikinci planda mı kalmış oluyor? Kafamda deli sorular...İnsan azıcık güç görmeye dursun
Seviyorum sizi. Ne de güzel benimle aynı düşünüyorsunuz.Havaya yükselen her şey düşer misali, düşerken destek almak için kullanmış gibi duruyor Gerçi suitsiz tekmeleri o kadar etki etmez x-dr*ke dediğimiz şeye. Muhtemelen yere iniş amaçlı yapmıştır. Kucağında Toko varken ciddi bir dövüşe girmeyecek kadar aklı selim bir kardeşimizdir Sanji.