Ya kasbdjdhdjdjd xdZoronun kapalı gözünün olduğu yerden gelecek olan saldırıyı gözlem haki ile görüp, frankyinin durduracağını bilmesi de ilginç. Gelecek mi gördüm mübarek.
Ya kasbdjdhdjdjd xdZoronun kapalı gözünün olduğu yerden gelecek olan saldırıyı gözlem haki ile görüp, frankyinin durduracağını bilmesi de ilginç. Gelecek mi gördüm mübarek.
Amazon Lillixxx Tv filan yoksa bırakmamıştır.Ya izlemeyi bırakmışsa
Sonunda Ban D. Chopper sama geldi .. Hapishanede bir panik havası oldu. Big mama bağlamayın Choppi kim bilir ne yaptı ?Amazon Lillixxx Tv filan yoksa bırakmamıştır.
Zoro'nun onu farkedecek gözlem hakisi vardır tamam da adamın yanında ateş diye bağırıyorlar herkes farkederdi.Ya kasbdjdhdjdjd xd
Ama güzel yazmış, ben tebrik ettim.Zoro'nun onu farkedecek gözlem hakisi vardır tamam da adamın yanında ateş diye bağırıyorlar herkes farkederdi.
Haşin ve cazibeli bakışları yeter şimdilik.Sonunda Ban D. Chopper sama geldi .. Hapishanede bir panik havası oldu. Big mama bağlamayın Choppi kim bilir ne yaptı ?
Nereden ne çıkarmış. :/Ama güzel yazmış, ben tebrik ettim.
Ne sandın Wano sonu görūşelim.Nereden ne çıkarmış. :/
Forum kuralları çerçevesinde ancak bu kadar nefreti dökebiliyoruzHahaahha o nasıl bir cümle
Belli olmaz hızını alamayıp Drakeyi aradan çıkarıverir Zori sama xd