+1 Aynen %99 o bence de... Büyük ihtimalle hapiste olabilir.Yazmayayım diyordum ama flashback'te gördüğümüz dokuzludaki şahıs Kiku falan değil yav, baya baya Beyazsakal'ın 16. tümen komutanı Izo
Suratına düşen perçem bile aynı:
+1 Aynen %99 o bence de... Büyük ihtimalle hapiste olabilir.Yazmayayım diyordum ama flashback'te gördüğümüz dokuzludaki şahıs Kiku falan değil yav, baya baya Beyazsakal'ın 16. tümen komutanı Izo
Neden parlatma efekti koyarlar tene hiç anlamam.
Sekişü(!)Neden parlatma efekti koyarlar tene hiç anlamam.
Beyazsakal'ın ölümünden sonra Wano'ya dönmüş olabilir mi diyorsun? Ben Marco'nun yanındadır hâlâ diye düşünüyorum.+1 Aynen %99 o bence de... Büyük ihtimalle hapiste olabilir.
Marco Neko’dan Luffy’ye bir şey iletmesini istemişti en son. Hatta Luffyler Wano’ya gidiyor değil mi diye sormuştu öncesinde yanılmıyorsam. Belki o da bu elemanla ilgilidir.+1 Aynen %99 o bence de... Büyük ihtimalle hapiste olabilir.
Buradaki çeviride gariplik mi var.Poor falan diyordu sanki Orochi'ye türkçe çeviride ilginç yazılmış.Neden parlatma efekti koyarlar tene hiç anlamam.
Onun izo olduğu kesin zaten. Konu en baştaki herif kim. Zoronun ustasının klanından galiba.Yazmayayım diyordum ama flashback'te gördüğümüz dokuzludaki şahıs Kiku falan değil yav, baya baya Beyazsakal'ın 16. tümen komutanı Izo
Hmmm göz ve ağız arasında öyle belirgin damar var mı bilmiyorum ama gözün çevresinde damar vardır. Oda damarı faullerden göze doğru çizmek istemiştir diye düşünüyorum biraz taşırmış olabilir veya gerçekten öyle bir damar var.Göz ve ağız arasında gerçekten damar var mı acaba? Oda baya kullanıyor onu çünkü.
@Ghost sen anatomi okudun bilirsin.
Yok başka karakterlerde de var o damar çizimi.Hmmm göz ve ağız arasında öyle belirgin damar var mı bilmiyorum ama gözün çevresinde damar vardır. Oda damarı faullerden göze doğru çizmek istemiştir diye düşünüyorum biraz taşırmış olabilir veya gerçekten öyle bir damar var.