Noldu anlamadım ? Şu an laf mı yedim noldu şimdi?Law da hala Bepoları kurtarmaya gitti, Big Mam hala yolda Zoro her zamanki hızında Sanji jet hızıyla gelmiş. Zaman kavramı mükemmel... @Aiden
Sana destek çıkıyorum.Noldu anlamadım ? Şu an laf mı yedim noldu şimdi?
Zoro bu kadar bilenmiş, Sanji Toko'ya silah sıkıldığını görmüşken geri çekilmeleri mümkün değil.Drake ile Hawkins bizimkilere ayarı verebilir. Ben Hawkins'i bilmem ama Drake'i Zoro'dan güçlü bekliyorum. Hele Zoro zaten yaralı, haşat ederler bizimkileri. Şov mov beklemiyorum bizimkilerden. Ama diğer tayfa üyeleri ile birlikte bir geri çekilme olayı olabilir.
Oda'yı tanımak lazım. Eğer öyle planlamadıysa Zoro ile Sanji gibi bahsettiğin karakterdeki adamları topuk yaparken görebiliriz.Zoro bu kadar bilenmiş, Sanji Toko'ya silah sıkıldığını görmüşken geri çekilmeleri mümkün değil.
Gerekirse orada kol bacak bırakırlar, Orochi'yi öldürürler.
Topuk yapmayacaklar bence o sahne orada kesilecek Luffy ya da Law tarafına geçilecek... Sonra ki süreçte Orochi ye dalabilirler ya da Drake ile Hawkins orada boşuna durmuyor herhalde Hawkins iki kukla çıkarıverir.Oda'yı tanımak lazım. Eğer öyle planlamadıysa Zoro ile Sanji gibi bahsettiğin karakterdeki adamları topuk yaparken görebiliriz.
Tabi Zoro'yu bir tırpana kurban ettiği bir gerçek. Sanji durumu ise aşikar zaten, lafa gerek yok.Oda'yı tanımak lazım. Eğer öyle planlamadıysa Zoro ile Sanji gibi bahsettiğin karakterdeki adamları topuk yaparken görebiliriz.
Queen meyvesiyle counter pick atabilir hala. Magellan v2 gibi bir şey çıkarsa şaşırmam.Koca Ana'nın Queen'e tek atacağı bölüme gelebilir miyiz artık.
Teşekkür ederim o zamanSana destek çıkıyorum.