Tek bir Amiral bile orayı gömerdi. İki tanesi Kaido ağlatır.Bir sey sorucam Zoro ve Sanki yerine iki amiral olsaydı ve Orochiye karşı olsalardı ne olurdu ?
Tek bir Amiral bile orayı gömerdi. İki tanesi Kaido ağlatır.Bir sey sorucam Zoro ve Sanki yerine iki amiral olsaydı ve Orochiye karşı olsalardı ne olurdu ?
Kizaru olsa mesela Orochi sıkamadan ya silahını ya elini yada beynini delerdi. O anki ruh haline bağlı. Fuji olsa herkes yerçekimiyle yere yapışırdı. Akainu olsaydı kızı umursamaz Oorchiyi deler geçerdi.Bir sey sorucam Zoro ve Sanki yerine iki amiral olsaydı ve Orochiye karşı olsalardı ne olurdu ?
Kaido'nun yarayı çizmeyi unutmuş Oda şimdi fark ettim.Şu karizmaya bak be. Anca içkisi bittiği için ağlar.
Zoro bu arc birden fazla kişi öldürdü zaten. Adam bildiğin karpuz gibi yarılmış.Yalnız ben kaçırmışım detayı.Zoro'nun kestiği hakim ölmüş mü cidden.Zoro adam öldürdü yani bu arcta ?
Ben daha aşağıdadır diye düşündüm. Haklısın unutmuş. Bu bölüm baya bir şey çizmeyi unutmuş. Orochi'nin bıyıkları falan.Kaido'nun yarayı çizmeyi unutmuş Oda şimdi fark ettim.
O olmese bile Hawkinse kafadan saldırdı. O kuklalar ölü zaten. Yaşıyorsa helal olsun.Yalnız ben kaçırmışım detayı.Zoro'nun kestiği hakim ölmüş mü cidden.Zoro adam öldürdü yani bu arcta ?
Zoro bu arc birden fazla kişi öldürdü zaten. Adam bildiğin karpuz gibi yarılmış.
Ben daha aşağıdadır diye düşündüm. Haklısın unutmuş. Bu bölüm baya bir şey çizmeyi unutmuş. Orochi'nin bıyıkları falan.
O olmese bile Hawkinse kafadan saldırdı. O kuklalar ölü zaten. Yaşıyorsa helal olsun.
Hakimi de öldürdü muhtemelen. Tayfada tek adam öldüren o var. Orochi için o yüzden Zoroyu istiyorum.
Evet, haklısın ama sonuçta öldürmek için saldırmış. Kamazo'yu da öldürmekten bahsediyor. Zoro'nun öldürmekle ilgili bir sıkıntısı yok.Teknik olarak doğru ama adam ne bilsin Hawkins'i hedef alıyor ölümler onun suçu.
Hakimi öleceğini bile bile kestiyse tamam öldürmeye başlamış diyebiliriz.