Hem de çok güzel olacakJack basit bi Yonkou komutanı... Zoro 12 saat süren bi karşılaşmada alır.
Bu arada xD
Jack basit bir kumandan. Hmmmm. Zayıf bu demenin başka yolu herhalde. Zoro'nun ölümüne son 2 bölüm
Hem de çok güzel olacakJack basit bi Yonkou komutanı... Zoro 12 saat süren bi karşılaşmada alır.
Bu arada xD
Erkeklerin aklına en çok alan 2. harekettir kendileri. Birincisi temel içgüdü...Hem de çok güzel olacak
Jack basit bir kumandan. Hmmmm. Zayıf bu demenin başka yolu herhalde. Zoro'nun ölümüne son 2 bölüm
Tabi bunlar bizim hayallerimiz umarım gerçekleşir. Zoro’nun bu arc da çok büyük işlere adım atması gerektiğini düşünüyorum bu da jack ile başlayıp king ile bitirmesi anlamına geliyor.Zoro tek kılıçla King ve ya Jack'i durduracak diyince ne bileyim.
King hayalinde ötesinde bir şey. Jack'i arcın ortasında indirmek hayalin 2 ötesinde bir şey.Tabi bunlar bizim hayallerimiz umarım gerçekleşir. Zoro’nun bu arc da çok büyük işlere adım atması gerektiğini düşünüyorum bu da jack ile başlayıp king ile bitirmesi anlamına geliyor.
Umarım hayallerimiz de ki gibi olur.
Herkes aynı dertte.Avatarın gözümü alıyor kaldır şunu arkadaş
Eeee hayaller hayatlarKing hayalinde ötesinde bir şey. Jack'i arcın ortasında indirmek hayalin 2 ötesinde bir şey.
Bence...