Brook'u mu kast ediyorsun?Zoro ölümün eşiğine gelip ortadan kaybolursa ki bunu daha önce yapan biri var yanında.
Aslında meyvesinin uyandirmasında böyle bir yeteneği olabilir.
Ölen Zoro'nun ruhunu tutar ve bedenine geri döndürür.
Brook'u mu kast ediyorsun?Zoro ölümün eşiğine gelip ortadan kaybolursa ki bunu daha önce yapan biri var yanında.
Aslında Kurtizan'ı kastetmiştim. Artık meyve ile mi ninjutsuyla mı yapar bilmiyorum.Brook'u mu kast ediyorsun?
Aslında meyvesinin uyandirmasında böyle bir yeteneği olabilir.
Ölen Zoro'nun ruhunu tutar ve bedenine geri döndürür.
Niye sırıtsın, Bigmom'ın meyvesinde de benzer bir özellik var. Tabi sınırsız değildir falan, olabilir öyle.Aslında Kurtizan'ı kastetmiştim. Artık meyve ile mi ninjutsuyla mı yapar bilmiyorum.
Brook hiç aklıma gelmemişti. Öyle bir yetenek sırıtır baya seride bence.
Tırpan aşkıdır oNiye sırıtsın, Bigmom'ın meyvesinde de benzer bir özellik var. Tabi sınırsız değildir falan, olabilir öyle.
Hiyori ne yapacak ki bu arada?
Zaten tanışmıyorlar doğru dürüst falan diyecektim de bu bölümde gördüklerimiz muhabbetlerinin ne seviye olduğunu gösteriyor.
İlk görüşte yıldırım aşkı.
He diyon ki, Japon Erosu tırpan kullanıyor.Tırpan aşkıdır o
Ölümden döndürme olayı sıkıntı. Yoksa meyvenin(Brook'un) ruhlara hükmetmesi kadar doğal bir şey olmaz.
En çok sana üzüleceğim.Zoro ölmez, yenilmez. Bu kadar şey Zoro dayak yesin diye yapılamaz. Şov yapacak reis. Oden gibi bir adamın hala var olduğunu gösterecek
Sen ban yemeden önce sana güzel bir veda edeceğimEn çok sana üzüleceğim.
Tekrar dövüş olmaz bence. Ayrıca Orochi ejderha değil, yılan olarak geçiyor. Orada yaptıklarıyla etkiler Gyukimaru'yu...Bana mı öyle geliyor yoksa Zoro ve Ryumanın hikayeleri benzerlik mi gösteriyor. İkisi de açlık çekiyor ikisi de bir kadın tarafından kurtarılıyor ikisi de ilk girdikleri düelloda manasız bir şekilde yeniliyor ve kendisini kurtaran kadın tarafından geri çekilmeye zorlanıyorlar. Bence Zoro kamuranı takip ederken tekrar o köprüden geçecek ve Gyakimaru yine karşısına çıkacak bu sefer bizimkisi zorlanmadan geçecek ve kılıcını alacak sonrasında ise Orochi ile ejder kesme olayı gerçekleşecek.