Haklısın kusura bakmaBunu sen bile bilemiyorsan kim bilir?
Kullanıcı adı
Haklısın kusura bakmaBunu sen bile bilemiyorsan kim bilir?
Kullanıcı adı
Aynen aynen. Robin'in terlemeden durdurduğu kimse Zoro'ya tehdit olamaz.Robin adamım counteriydı oda bıraksında tayfayımı yok etsin
Tmm hadi jinbei >bm diyenlerdensinAynen aynen. Robin'in terlemeden durdurduğu kimse Zoro'ya tehdit olamaz.
Bir bakmışız hepsi zoro'nun rüyasıymışZemin hazır, ortam müsait, duyumlar alınmış biz de hazırız ama maalesef herkes hazırlıklı değil tabi Hayır ben 3 kılıç ile dinç bir şekilde gömer diyordum ama iki kılıç ve yaralı gömecek galiba tüh beeee hahahaha
Shusui'yi boşverip, kız peşinde koşmak mı?Bir bakmışız hepsi zoro'nun rüyasıymış
Zoro için all<kılıçShusui'yi boşverip, kız peşinde koşmak mı?
Otomatik level alıyor hiçbir şey yapmadan. Hiç şüphesiz ki bu mangalardaki en tehlikeli güç.Ya o değil de Zoro Cavendish bile etmiyordu Dressrosa'da. Hatırladınız mı?
Bushidom. Zorocu olarak sence Sanji ile başkentte karşılaşırlarsa itişirler mi?Zemin hazır, ortam müsait, duyumlar alınmış biz de hazırız ama maalesef herkes hazırlıklı değil tabi Hayır ben 3 kılıç ile dinç bir şekilde gömer diyordum ama iki kılıç ve yaralı gömecek galiba tüh beeee hahahaha
Öyle bir güç bir daha görebilir miyiz acaba? Cavendish'ten başka.Otomatik level alıyor hiçbir şey yapmadan. Hiç şüphesiz ki bu mangalardaki en tehlikeli güç.
Bunun için dua edenler vardır eminim hahahaha Ama Oda bu ortamı, bu olayları bildiğin yavaş yavaş işledi Zoro üzerinden. Yani herkes yerini alsın şov başlıyor gibi. Daha da bir şey demeye gerek yok sanırımBir bakmışız hepsi zoro'nun rüyasıymış