Queen niye tek yesin?Zaten tüm hapishanenin yıkılması gerekiyordu BM yapar o işi. Daha queen tek yiyecek. Bölümde pek konuşulacak bir şey yok valla.
Queen niye tek yesin?Zaten tüm hapishanenin yıkılması gerekiyordu BM yapar o işi. Daha queen tek yiyecek. Bölümde pek konuşulacak bir şey yok valla.
Valla öyle görünüyor Bm sağlam taş bırakmayacak hele ki luffy'yi gördükten sonra aklı başına gelirse o zaman görün kaosu hem aç hem çılgın neyse kaos iyidir severiz. Queen tek yemez ama gücü çok ilginç çıkacak ve kaçabilecektir oradan.Zaten tüm hapishanenin yıkılması gerekiyordu BM yapar o işi. Daha queen tek yiyecek. Bölümde pek konuşulacak bir şey yok valla.
Hiçbir şey olmaz. Hakuba tırpan kullanmıyor.Hala etmiyorki , şuanda hakuba zoroya neler yaşıtır düşünmek bile istemiyorum
Luffy yine bu kadının yemeklerini yedi.Kimse bölümle alakalı tartışmayıp milletin jack'i tartışması maalesef bölümün ne kadar gereksiz şeylerle dolu olduğunu kanıtlıyor.
Bm o-shiruko yemek için geliyor ama bu bölüm bütün hepsinin yendiğini öğreniyoruz. Yani bm yemek bulamayacak gelince.
Sen Rohan süvarilerini getirip Urukların üzerine çığ gibi yığılan Gandalf mısın?Sanjilerin grubu başkente yakın bir yerde Ebisu Kasabası.
Zorolar Ringodan, Mezarlık yerinden geliyor. Doji ise Kuriden, Atayama dagindan. Luffyler Udonda. Law da büyük oran başkente gidiyor ya da gitti.
Big Mom grubu Kuriden, Amigasaya köyü yerinden Udona yola çıktı. Kinemon grubu ise sanırım Kuride. Üst kısımlarda. Atayama daginin yakınları
King Kuri tarafında girişleri tutuyordu sanırım. Ondan tam emin değilim. Kuri bölgesi Jackin kontrolü altında
Bunu sen bile bilemiyorsan kim bilir?Türkçe ne zaman gelir acep
Bölümden daha çok kapak konuşuldu şaka gibi.Kimse bölümle alakalı tartışmayıp milletin jack'i tartışması maalesef bölümün ne kadar gereksiz şeylerle dolu olduğunu kanıtlıyor.
Bm o-shiruko yemek için geliyor ama bu bölüm bütün hepsinin yendiğini öğreniyoruz. Yani bm yemek bulamayacak gelince.
Hahaha! Ne güzel betimlemişsin sen o yorumu yaSen Rohan süvarilerini getirip Urukların üzerine çığ gibi yığılan Gandalf mısın?
Yahu Croco kimi aldı da sen ne güçte dönebileceğine dair neler neler dedin? Sağ kol bile dönebilir Oda bu belli olmaz dedin. Misal Ivankov'dan güçlü görmüyor musun Croco'yu? Demek ki biri hakkında şundan güçlüdür diyebilmek için şunları aldı demek şart değil. Ben Zoro'yu Jack'i alabilecek seviyede görüyorum.Şuan ediyor mu? Kimi aldi o seviyede hatirlamiyorum :S
Allah'ın kavunuyla bir tuttuğunuz adam Zoro yahu. Harbiden Jack'i ya da üst düzey başka birini alınca ne diyeceksiniz acaba? Robin'in durdurduğu Hakuba Zoro'ya hiçbir şey yaşatamaz merak etme.Hala etmiyorki , şuanda hakuba zoroya neler yaşıtır düşünmek bile istemiyorum
Robin adamım counteriydı oda bıraksında tayfayımı yok etsinYahu Croco kimi aldı da sen ne güçte dönebileceğine dair neler neler dedin? Sağ kol bile dönebilir Oda bu belli olmaz dedin. Demek ki biri hakkında şundan güçlüdür diyebilmek için şunları aldı demek şart değil.
Allah'ın kavunuyla bir tuttuğunuz adam Zoro yahu. Harbiden Jack'i ya da üst düzey başka birini alınca ne diyeceksiniz acaba? Robin'in durdurduğu Hakuba Zoro'ya hiçbir şey yaşatamaz merak etme.