Hyo amca öğrenmiş Momonosukeyi. Adam yaşamak ister artık. Başlasın curcunaHaklı. Aynısını birisi bizim tayfa için dese neler olmuştu. Şu isyanında kıvılcımları artık yakılsın.
Hyo amca öğrenmiş Momonosukeyi. Adam yaşamak ister artık. Başlasın curcunaHaklı. Aynısını birisi bizim tayfa için dese neler olmuştu. Şu isyanında kıvılcımları artık yakılsın.
Bana yinede pasif kaldılar gibi geldi.Law ve tayfasından şüphe eden Luffy ve tayfa değil ki. Gereksizin biri konuştu diye Law Luffy ile ittifakını bozmaz. Muhatabı Luffy'dir.
Roger diyor herkesin parlayacagı bir zaman vardır diye. Su ana kadar kim çok aktif olmuş ki? Ayrıca öyle çok büyük şeyler beklemeye de gerek yok. Herkes yıkımcı indirecek diye bir şey yok.Bana yinede pasif kaldılar gibi geldi.
Pasif derken. Law'a gerekli desteği vermediler manasında dedim.Roger diyor herkesin parlayacagı bir zaman vardır diye. Su ana kadar kim çok aktif olmuş ki? Ayrıca öyle çok büyük şeyler beklemeye de gerek yok. Herkes yıkımcı indirecek diye bir şey yok.
İnsanların gözünden kaçabiliyor bazı şeyler. Arada bir Arc'ı baştan rahat rahat okumak iyi oluyor.Burda ne muhabbetler döndüğünü çok iyi hatırlıyorum hatta neden ilk g4 ile saldırmak varken g3 ile saldırdı diye bir dünya laf edildi odaya
Tayfasından şüphe ettikleri için, artık birbirimize güvenemeyiz diyor.Law ne demiş ?