Bazı şeyler çok net...Hatta Sanji bir adım önde gösterilmiş o çizimde...
Bazı şeyler çok net...Hatta Sanji bir adım önde gösterilmiş o çizimde...
Anlıyor
Anlıyorum sizi
İnsanların yüzüne vurmayın böyle şeyler... Gözleri kapalı hayal ederek okumuş seriyi anlaşılan.Ne spoilermiş arkadaş, gelemedi bir türlü. Başka zaman gelmiş olurdu çoktan. :/
Anlayana...Bazı şeyler çok net...
Reyiz haklı. Şaka bir yana bir olayı idare edemediler. Çoğu kişinin kabul edeceğini sanmıyorum ama Zoro olsaydı orada idare edebilirdi. Bu tarz olaylarda öne çıkan birisi.Oooo. Law ile müttefiklik bozulsun. Çok çirkin laflar bunlar. Neyse :d
944 Ittifak ölümü olacak. Law ittifaktan ayrılır.
Çok ters konuşmuş. Bu ittifak devam etmez. Zaten sevmiyordum bu tarz ittifaki. Bepolari alır Wanoyu terkeder belki :dReyiz haklı. Şaka bir yana bir olayı idare edemediler. Çoğu kişinin kabul edeceğini sanmıyorum ama Zoro olsaydı orada idare edebilirdi. Bu tarz olaylarda öne çıkan birisi.
Tabi lan.Ben yayınlayacağınız spoilerın a... derken adam nelere dikkat ediyor heyt maşallah!
Haklı. Aynısını birisi bizim tayfa için dese neler olmuştu. Şu isyanında kıvılcımları artık yakılsın.Çok ters konuşmuş. Bu ittifak devam etmez. Zaten sevmiyordum bu tarz ittifaki. Bepolari alır Wanoyu terkeder belki :d