lütfüyü tekler bu arada. Tabi zoroyuda tekler orası ayrı.+1
Ben de öyle hissediyorum. Bize malum olmaya başladı. Sağdan soldan geliyorlar
lütfüyü tekler bu arada. Tabi zoroyuda tekler orası ayrı.+1
Ben de öyle hissediyorum. Bize malum olmaya başladı. Sağdan soldan geliyorlar
Başka türlü nasıl açıklayacağını merak ediyorum.Ben de öyle hissediyorum. Bize malum olmaya başladı. Sağdan soldan geliyorlar
. F=m.a gibi denklemler kurmuşsun yine formundasın.Ölmeyecek, tam tersine ölümsüz olacak. Law Zoroyu ölümsüz yapacak. Ya da Kaidonun laneti neyse, benzeri Zoro'ya uygulanacak.
+ Oden, kaidoyu yarmışsa Ray = Yonkou nettir artık. E roger da yonkou WB ile denk olduğuna göre pek ala Roger, rayın 1 yık üstüdür denebilir. Yok öyle kaptan tayfayı tek başına alır falan
Estağfurullah.Boşver saçmalıyorum işte .d
Sen yine iyi demişsin Kk seviyesi diyen var ray'e.Ölmeyecek, tam tersine ölümsüz olacak. Law Zoroyu ölümsüz yapacak. Ya da Kaidonun laneti neyse, benzeri Zoro'ya uygulanacak.
+ Oden, kaidoyu yarmışsa Ray = Yonkou nettir artık. E roger da yonkou WB ile denk olduğuna göre pek ala Roger, rayın 1 yık üstüdür denebilir. Yok öyle kaptan tayfayı tek başına alır falan
Law kadar başınıza taş düşsün emi. Alın Zoro'nuzu ne halt yiyorsanız yiyin Law'ı dahil etmeyin. Adam, Cora dışında hiç kimse için canını feda etmez. Ee oda ölü olduğuna göre.Ölmeyecek, tam tersine ölümsüz olacak. Law Zoroyu ölümsüz yapacak.
Mihawktan daha güçlüdür diyorsun yani, ne güzel!Yıkarız buraları. Direkt amiral +++++