Güçlü zaten ,wb ve roger ikiside odeni istemiş tayfalarına.Ashura doji ve diğer kurinin aymazlarını dize getirmiş adam.Oden vermişse o hasarı ki en yakın o duruyor baya güçlü birisi çıkacaktır.
Güçlü zaten ,wb ve roger ikiside odeni istemiş tayfalarına.Ashura doji ve diğer kurinin aymazlarını dize getirmiş adam.Oden vermişse o hasarı ki en yakın o duruyor baya güçlü birisi çıkacaktır.
Bende Amiral seviyesi düşünüyorum kendilerini ama şuan yarayı veren oysa seviyesi Yonkou olabilir.Yıkarız buraları. Direkt amiral +++++
Burayı anlamadım ama iyileşmediği ortada.Yarası yok, yara izi var. Demek ki iyileşmiyor.
Lanet var bu işin içindeeee.İlginç olan zoanların hızlı yenilenme yetenekleri var. Ama Kaido o yarayı tam olarak iyileştirememiş. Artık nasıl bir saldırı gücüyle verildiyse...
Oden'in güçlü olduğu kesin gibi. Ama tabi iş sadece Oden değil bence, lanetli kılıçların bir rolü olabilir. Ama yine de dövüşen Oden oluyor. Sonuçta kapışabilmiş. Bence de her türlü sağlam adam çıkacak.Oden vermişse o hasarı ki en yakın o duruyor baya güçlü birisi çıkacaktır.
Sana artık uyku yok 4 hafta sonra Zoro ölüyor.Tam da çayım bitsin yatar uyurum diyordum.
Oden,Wb,Roger 3 kral.Güçlü zaten ,wb ve roger ikiside odeni istemiş tayfalarına.Ashura doji ve diğer kurinin aymazlarını dize getirmiş adam.
Wb ve rogerın sake paylaşma sahnesi var , sakura ağaçları var etraflarında , wano yani büyük ihtimal.Bence o flasbacka oden de eklenebilir.Wb roger ve oden sake paylaşıyolar.Gerçekten 3 kral adam görürüz.Oden,Wb,Roger 3 kral.
Ölmeyecek, tam tersine ölümsüz olacak. Law Zoroyu ölümsüz yapacak. Ya da Kaidonun laneti neyse, benzeri Zoro'ya uygulanacak.Sana artık uyku yok 4 hafta sonra Zoro ölüyor.
+1Bende Amiral seviyesi düşünüyorum kendilerini ama şuan yarayı veren oysa seviyesi Yonkou olabilir.
Ben de öyle hissediyorum. Bize malum olmaya başladı. Sağdan soldan geliyorlarLanet var bu işin içindeeee.
Boşver saçmalıyorum işte .dBurayı anlamadım ama iyileşmediği ortada.