Sabondy e Mugiwara Lara katılmaya gelmişti zaten caribou. Sahtesine denk gelmisti. Şimdi de gerçeğini buldu
+1Mesela ben Ceasar'ı sevmiyorum hala. Caribou'yu da seveceğimi sanmam.
Azılı bir Luffy fanı olarak Caribou konusunda birşey farketmiş olman lazım senin bu sayıda.Sence ne olabilir söyle bakalım ?Doğru diyor. Aynısını Puding'te de demişti.
Aynen. Ertelenen iş olacak Allah'ın izniyle.Sabondy e Mugiwara Lara katılmaya gelmişti zaten caribou. Sahtesine denk gelmisti. Şimdi de gerçeğini buldu
Luffy Reyiz izin verdiyse bu işte bir hayır vardır diyorum sadece.Azılı bir Luffy fanı olarak Caribou konusunda birşey farketmiş olman lazım senin bu sayıda.Sence ne olabilir söyle bakalım ?
Diyorsun ki Roger'ın tayfasında Buggy vardı, hasırşapkalarda da Caribou olsun.Aynen. Ertelenen iş olacak Allah'ın izniyle.
#cariboutayfaya
Sence Luffy niye öyle bakış attı ?Luffy Reyiz izin verdiyse bu işte bir hayır vardır diyorum sadece.
Rayleigh niyetleri sezmede iyisin demişti. Belki de bir süzdü ve kötü bir niyet görmedi. O yüzden izin verdi.Sence Luffy niye öyle bakış attı ?
Aynen.Fuji gibi k.haki kullandı belki daha iyisi.Şöyle içine bir baktı tamam temizlenmişsin sen gel koçum dedi.Caribou da bu kadar çabuk olmasına inanamadı zaten.Rayleigh niyetleri sezmede iyisin demişti. Belki de bir süzdü ve kötü bir niyet görmedi. O yüzden izin verdi.
Roger tayfası Buggy gibi değil.Diyorsun ki Roger'ın tayfasında Buggy vardı, hasırşapkalarda da Caribou olsun.
Bu durumda Luffy Roger'a yetişmekle kalmaz, onu sollamış biri olur
Caribou nedir ya?