Bence yüzde yüz haklı.Sen de haklı bulmuşsundur umarım.
Son düzenleme:
Bence yüzde yüz haklı.Sen de haklı bulmuşsundur umarım.
Zoro sama olaydı Shinobiyi keserdi, bunu yapabilecek tek kişi Zoro sonuçta.Law haklı. Aynı yakıştırma bizim çocuklar dan birine yapılsa kıyamet kopardı. Shinobu hassas olabilir ama Wano'yu bok götürüyorken beklediği Liderlerine yardım eden kişilere saygılı olmak zorunda, sonuçta Law da ittifak. Bu olay bir çatlağa yol açabilir, Law'ın tek gitmesi kötü oldu bence, kesin yine Hawkins ile karşılaşır. Eğer Luffy ya da Zoro dan biri olsaydı muhtemelen bu konuyu kapatırlardı. Bakalım ne olacak.
Bepoların o halini gördükten sonra nasıl bu yorumu yapabilirsin.Lawın tayfasına bu kadar güvenmeyin
Aslında sorun şu Bepolar konuşsalar ne olacak??? Gene gidip kurtaracaksınız.Bepoların o halini gördükten sonra nasıl bu yorumu yapabilirsin.
Luffy ile Zoro ağırlık koyabilen karakterler o yüzden öyle dedim. Yeri geldiği zaman çok sağlam konuşuyorlar orada olayı tatlıya bağlarlardı yani bence.Zoro sama olaydı Shinobiyi keserdi, bunu yapabilecek tek kişi Zoro sonuçta.
Bu duruma çok kıl oluyorum işte. Law ne yapsa yaranamıyor. Kıskanıyorlar.Law ın yaptıklarını saysak ohooo ama sorsan çöp Law, ihanet edecek Law derler. He he deyip geçiyorum artık. Kaldı ki Shinobi kim yahu? Law ın tayfasına karşılık bu bencil duyarsız kişiliğimi kaale alalım.
Bepo'yu küçümsüyorsunuz o bir mink diyeceğim. Oda küçümsemiş Bepo'yu. Bebeklere elektro verirken, minkler şöyle böyle güçlüdür diye tanıtırken Bepo'yu es geçmiş.Zoro'nun da dediği gibi; bir tayfanın, bir kaptanı olur.
Law'ın kaptanlık becerisi yüksek olsaydı, tayfasında Usopp seviyesi bir adam olurdu.
Bunlar Law'a ne yapacaksın diye bile sormamışlardır. Kim kurtaracak? Tek başına yine Law. Olması gereken bu olsa da sözlü bir destek bekler yine insan.Aslında sorun şu Bepolar konuşsalar ne olacak??? Gene gidip kurtaracaksınız.