ben ilk öyle zannettim dedim Wano uçmuş.Hakiyi Luffy sandaletine bile basıyor. Ben kılıca haki başkanın özel bir tarafını göremedim. Ama şu görünmez haki zırhı Wano'nun tekniği ise fena olur.![]()

ben ilk öyle zannettim dedim Wano uçmuş.Hakiyi Luffy sandaletine bile basıyor. Ben kılıca haki başkanın özel bir tarafını göremedim. Ama şu görünmez haki zırhı Wano'nun tekniği ise fena olur.![]()
Adamların h.hakiden haberleri yok.Allah bilir denizciler bunlarla dövüşe dövüşe hakiden haberdar olup öğrenmiştir bu gücü :S
Belki aletlere basmayı o bulmuştur. Ondan önce sadece vücuda basılırken onunla birlikte savaşta kullanılabilecek alet ve edevata basımı başlamıştır.Hakiyi , Luffy sandaletine bile basıyor. Ben kılıca haki basmanın özel bir tarafını göremedim. Ama şu görünmez haki zırhı Wano'nun tekniği ise fena olur.![]()
GariplerAllah bilir denizciler bunlarla dövüşe dövüşe hakiden haberdar olup öğrenmiştir bu gücü :S
Ne faydası olacak ki Nami'ye? Namı sopayı doğrudan fiziksel olarak kullanmıyor.Belki aletlere basmayı o bulmuştur. Ondan önce sadece vücuda basılırken onunla birlikte savaşta kullanılabilecek alet ve edevata basımı başlamıştır.
Düşünsene Nami elindeki iklim aygıtını siyah'a dönüştürüyor.
Komedi unsuru olarak. Zoro ile dalga geçeriz.Ne faydası olacak ki Nami'ye? Namı sopayı doğrudan fiziksel olarak kullanmıyor.
Skypea'daki bol ve ileri K.haki kullanımını , Wano'da b.haki olarak göreceğiz. Bu mantıkla h.hakinin de baskın olduğu bir ada bulacak olabiliriz.
Kimin yok?Adamların h.hakiden haberleri yok.![]()
Kiku şaşırıyor Luffy kullanınca anlam veremiyordu. Ashura Doji ne olduğunu bilmiyordu, Patron'un yeteneğinden var mı ne diyordu.Kimin yok?
Hayır güçten haberdarlar. Sadece adına haki dememişler. Yetenek büyü sihir gibi görüyorlar. Kral haki kullanan kalmamış demek ki kiku hiç görmemiş.Kiku şaşırıyor Luffy kullanınca anlam veremiyordu. Ashura Doji ne olduğunu bilmiyordu, Patron'un yeteneğinden var mı ne diyordu.