Bari özelden foto at yaJaponca bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Zoro'nun bir panelinde 3 tane samuray var üzerinde soru işareti olan. Onlar kim ola? Onun dışında ossan çok şekil. Güzel Hadouken atıyor.
Bari özelden foto at yaJaponca bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Zoro'nun bir panelinde 3 tane samuray var üzerinde soru işareti olan. Onlar kim ola? Onun dışında ossan çok şekil. Güzel Hadouken atıyor.
Ryumanın kılıcından ötürü kılıca koka basmak Wanoda çıkması tuhaf değil bence ama şu an koka, deniz taşı, pone. Wanoya baya baya yatırım yapıyor OdaWano daha nelere gebe kim bilir... cidden efsane bir arc olacak.
Tamamdır. Muhtemelen Hiyori o dediğim üçlüyü anlatıyor.Böyle bişey;
Ekli dosyayı görüntüle 788
E zaten shuteni biliyoruz o niye soru işareti ki.Böyle bişey;
Ben bilmem, seriyi takip etmiyorum.E zaten shuteni biliyoruz o niye soru işareti ki.
Aynen. Daha arc başlamadan gazlamaya başlamıştı zaten. Hakkını verecek gibi.Ryumanın kılıcından ötürü kılıca koka basmak Wanoda çıkması tuhaf değil bence ama şu an koka, deniz taşı, pone. Wanoya baya baya yatırım yapıyor Oda
Sağ olasın. Ya yeni birileri ya da Zoro tanımadığı için böyle çizilmiş.Böyle bişey;
OkumadıkYoksa siz hala bölümü okumadınız mı