En güçlü ülke elbaf kesin olmamakla beraber. Galiba elbaftaki her dev savaşçı diye tahmin ediyorum.One piecedeki en güçlü ülke heralde, bide elbalf görelim bakalım. Wano vs totto land kapışsa kim alır acaba bigmom olmadan tabi.
En güçlü ülke elbaf kesin olmamakla beraber. Galiba elbaftaki her dev savaşçı diye tahmin ediyorum.One piecedeki en güçlü ülke heralde, bide elbalf görelim bakalım. Wano vs totto land kapışsa kim alır acaba bigmom olmadan tabi.
Aynen ama zou bi 3. adamı durduramadı. Sıralamada baya sırıtıyor.Mevcut
1 Elbaf 2 Wano 3 Zou gibi duruyor. Lakin Wano gümbür gümbür geliyor
Zoro tek yemedi, açlıktan bayıldı. Adamın midesine ses efekti koymuş bayılmadan önce. Bari şunu kabul edin. Aynı efekt kawamtsu hyoriye yemek verirken de var spoiler de. Ve adam açlıktan dem vuruyor o sahnede.Kamazo'dan tek yiyen adam mı Kaido'yu indirecek? Millet karı kız peşinde koşarken, Wano'yu turlarken, ortalama rakiplerden tek yerken, sonrasında yine karı kız işlerine devam ederken bu adam önce Kaido karşısına çıkıp tek yiyor, sonrasında hala nasıl Kaido'yu indiririmin derdine girip power up üzerine çalışıyor. Ve sonra bu karakter aynı işi yapacak?
Valla canım istediğin kadar çamur at. Luffy her dövüşü bileğinin hakkıyla almıştır. Tabi baktınız sizin Zoro, Luffy'nin seviyesine çıkamayıp Kamazo gibilerden tek yiyor, bari Luffy'yi düşürelim aşağıya diye düşündünüz ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Ve bu fark gittikçe açılıyor.
Allah Allah. Luffy, Big Mom'ı indirir dediysem tamam diyeceğim yav. Bırak Big Mom'ı, biz Kata dövüşü bile olmaz dedik...
Neyse Luffy yakamaz zaten. Luffy kim ki... Oda boşuna bu adamı geliştirmekle uğraşıyor.
Devleri hep şişiriyolar ama icraata gelince bişey göremiyoruz. Bekleyelim bakalım. Tek yiyen çok dev var.En güçlü olarak Elbaf açıklandı. Wano 2.dir muhtemelen.
Yani ona yakın adam sanmıyorum. 3. adam ekstralarla aldı CC aletleri ile.Aynen ama zou bi 3. adamı durduramadı. Sıralamada baya sırıtıyor.
Zoro da p.up peşinde Zoro tek falan yemedi tek attı sende biliyorsun hahahaKamazo'dan tek yiyen adam mı Kaido'yu indirecek? Millet karı kız peşinde koşarken, Wano'yu turlarken, ortalama rakiplerden tek yerken, sonrasında yine karı kız işlerine devam ederken bu adam önce Kaido karşısına çıkıp tek yiyor, sonrasında hala nasıl Kaido'yu indiririmin derdine girip power up üzerine çalışıyor. Ve sonra bu karakter aynı işi yapacak?
Valla canım istediğin kadar çamur at. Luffy her dövüşü bileğinin hakkıyla almıştır. Tabi baktınız sizin Zoro, Luffy'nin seviyesine çıkamayıp Kamazo gibilerden tek yiyor, bari Luffy'yi düşürelim aşağıya diye düşündünüz ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Ve bu fark gittikçe açılıyor.
Evet tam güçlerinide göstermemişlerdi. Gösterseler alırlardı heralde.Yani ona yakın adam sanmıyorum. 3. adam ekstralarla aldı.
Rosaya bak. Doflamingoya düşüyorlar. Mevcut şartlarda Zou 3. Çocuklar bile dövüşüyor
Jack kimyasal attı. Öyle düştü Zou. Minkler baya sağlam. Wanonun yanında Minkler var. Wano + Mink oluşumunu arkasına alan Luffy. Arc sonu Luffy sağlam müttefik sahibi olacak. Kendine yonko derse kimse garip karşılamaz yani bu sefer.Evet tam güçlerinide göstermemişlerdi. Gösterseler alırlardı heralde.
Haha o darbenin hiç etkisi yok demek. Bundan sonra dua edelim de Zoro her dövüşe karnı tok girsin. Yoksa Allah korusun önüne gelenden tek yer.Zoro tek yemedi, açlıktan bayıldı. Adamın midesine ses efekti koymuş bayılmadan önce. Bari şunu kabul edin. Aynı efekt kawamtsu hyoriye yemek verirken de var spoiler de. Ve adam açlıktan dem vuruyor o sahnede.
Heee Wano'yu gezmelerle, karı kız işleri ile oluyordu power uplar. Luffy aldı başını gitmek üzere ama Zoro gezmelerle aynı seviyeye geliyor. Valla şu power upları Zoro alsaydı buralar yıkılırdı. Ama işte bizim beklediğimiz şeyler zaten.Zoro da p.up peşinde Zoro tek falan yemedi tek attı sende biliyorsun hahaha
Luffy'e çamur atmıyorum yahu ama sen öyle deyince gerçekleri söyleyeyim dedim, hani finali yaparsın ama oraya kadar nasıl geldiğin de önemli kanka Hem sen yine de sürprizlere açık ol
Zoro kendini bir göstersin p.upları hazır onun. İki fb de ona çeker sonra tamam zaten. Mihawk buna sadece b.haki anlatmamıştır kesin diğerlerini de anlattı Önemli olan içinde ki güç ve potansiyel o da Maşallah adamdan fışkırıyorHeee Wano'yu gezmelerle, karı kız işleri ile oluyordu power uplar. Luffy aldı başını gitmek üzere ama Zoro gezmelerle aynı seviyeye geliyor. Valla şu power upları Zoro alsaydı buralar yıkılırdı. Ama işte bizim beklediğimiz şeyler zaten.
Valla canım senin gerçekler beni bağlamıyor. Beni mangadaki gerçekler bağlıyor. Luffy çatır çutur vuruyor. Hem de bir sürü handikap almasına rağmen. Tabi onları görmeyip sadece rakibe odaklanmak da neyin amacı sen daha iyi bilirsin.