Nasıl değilse artık kılıç ustaları için arc var, serinin başından beri kılıç ustası görüyoruzPuhaahahhaha her geçen gün gittikçe yerin dibine giren ve kaybolan çıkarım
Nasıl değilse artık kılıç ustaları için arc var, serinin başından beri kılıç ustası görüyoruzPuhaahahhaha her geçen gün gittikçe yerin dibine giren ve kaybolan çıkarım
Şimdi yine öyle bir şey yok denecek ama cevap belli; Çünkü Zoro Kılıç Ustası hahahhaNasıl değilse artık kılıç ustaları için arc var, serinin başından beri kılıç ustası görüyoruz
Nasıl bir arksa artık, arkın finalini Luffy ve Kaido yapacak.Nasıl değilse artık kılıç ustaları için arc var, serinin başından beri kılıç ustası görüyoruz
Bigmom için de öyle dedinizNasıl bir arksa artık, arkın finalini Luffy ve Kaido yapacak.
Dediniz?Bigmom için de öyle dediniz
Şu insanları bir genelleyip durma artık. Ben demedim. Ama burada finali Luffy vs Kaido yapacağı kesin.Bigmom için de öyle dediniz
Aynen. 2-3 güçlü adam daha çıkar. Efsane ülke. Oda elini korkak alıştırmamışÜlke olarak çok güçlüler. Samuraylara ek olarak, Mink ordusu, Zou gibi devasa bir hayvan, deniz taşının ana vatanı. Daha bilmediğimiz Gyukimaru ile şu gece yarısında gözüken hırsız gibi elemanlar çıkabilir.
Görebiliriz ama bence gereksiz.Acaba kairosekiden kılıç görürmüyüz
Ama bu sefer tek dövemeyecek işte çünkü gücü yetmiyor final de nasıl olur bilemem kanka her şeye hazır olun benceNasıl bir arksa artık, arkın finalini Luffy ve Kaido yapacak.
Hep aynı şey luffy kaidonun canını yakarsa bu arc bence büyük başarıdır.Dediniz?
Ben öyle bir mesajımı hatırlamıyorum. Diğer insanların demesi de beni bağlamıyor takdir edersen.