Yok ben de troll olarak yazdım onuŞaka yapıyordum ciddiye aldın
Ben ne demek istediğini anladım orda
Zoro babağ aşureyi açsa o hızla yanlışlıkla Bm’yi de keser.
Yok ben de troll olarak yazdım onuŞaka yapıyordum ciddiye aldın
Zoanlara karşı olan özel sempatim de boşa çıkmadı. Allah utandırmadı yine çok şükürBu tarz güçlerden sonra logialar çok masum kaldı yahu.
Mangaka yeşil fanı ya hiçbir şey olmaz ona. Sırf şu Luffy'nin yaşadığını yaşamaması için adaya tekrar Kuma'yı getirip Zoro'yu tekrar şatoya yollar yeminle.Yeşili görüp salata malzemesi zannetmiştim diyorsun Bir yeşil daha var ama arcta. Aman Rabbim sen koru bizim yeşili
Şimdi biz Dof fanıyız ama Law da karizmatik bir arkadaşımız yani Lawı da severiz.Fanlık Dof, avatar Law bu ters de bir işlik var ama... :/
Luffy zaten hep önemli, aslında 3'ü en önemli, oda kendi bile diyor. Ama bu arc harbi Zoro'nun arc'ı olacak o yüzden şov yapacak dedimBenim göremediğim bir mesaj mı var acaba diye şeettim. Zoro hadi neyse de Luffy'nin çok önemli rol oynamadığı arc var mı ki? :/ Son çizime göre Luffy+Zoro+Nami vs Kaido anlamı çıkıyor.
Kendine gel beckman!Yılanın başı o zaten, ana kötü. Neyse ki güçsüz.
Yine sen yine öngörü. Arlong'un kayıp kardeşi mübarek.Zoanlara karşı olan özel sempatim de boşa çıkmadı. Allah utandırmadı yine çok şükür
Shanks'ın hakisinin yıkıcılığı Elbaf'tan belli. Ama Kaido'ya zarar falan, geçelim.Kendine gel beckman!
Kaptanın hiç güçsüz çıkar mı
Kaido’nun yarasını kimin yaptığını ve shanks’in onu nasıl durdurduğu açıklanınca yer yerinden oynayacak!
Diyorsun...Şimdi biz Dof fanıyız ama Law da karizmatik bir arkadaşımız yani Lawı da severiz.
Korsanfan
921: oha Kaido'ya bak!
922: qanqa qaido şuyurunu qaybetti.
923: oha Kaido'ya bak!