Yok o sadece g4'ten çıkarmıştı tokuştuktan sonra bu direk bilincini vücudundan ayırmış.Zaten oda atmadi mi?
Yok o sadece g4'ten çıkarmıştı tokuştuktan sonra bu direk bilincini vücudundan ayırmış.Zaten oda atmadi mi?
Profil fotoğrafı o olsaydı, onu atardım.Boğayı atsaydın.
Ula efsane gönderme varmış burada.Ya resmen Kaido Luffy'i bir gecede cahil bırakmış bu dövüşte. Resmen kıdem tazminatını verip yollamış. Resmen tedavülden kaldırmış adamı ya. Sık kullanılanlara eklemiş resmen Luffy'i. Analogdan dijitale çevirmiş geleceğin korsanlar kralını. Tam saha pres yapmış resmen adama. Elden ayaktan düşmüş, saçı dişi dökülmüş adamın. Nesli tükenmekte olan türler arasına sokmuş Kaido Luffy'i. Jubilesini yaptırmış resmen.
Luffy vs KaidoHaki Ile vurmadıysa, forumu kapatırım zaten.
Yalnız Kaido tek eliyle sallamış sopayı. Demek ki iki eliyle abansa:
Sıkıntı yok kankaaaa. Biz neyin nereden geldiğini iyi biliriz. Reyisi yedirmeyiz. Sopasına gurban olduğumun kertenkelesiSon yılların en iyi bölümü geliyor gibi.
O değil de içim acıyor, bu adam yarın öbür gün gökten gelen p.uplarla yüzünden kaybedecek
Keşke begeni butonu olsa dediğim yorum.Ya resmen Kaido Luffy'i bir gecede cahil bırakmış bu dövüşte. Resmen kıdem tazminatını verip yollamış. Resmen tedavülden kaldırmış adamı ya. Sık kullanılanlara eklemiş resmen Luffy'i. Analogdan dijitale çevirmiş geleceğin korsanlar kralını. Tam saha pres yapmış resmen adama. Elden ayaktan düşmüş, saçı dişi dökülmüş adamın. Nesli tükenmekte olan türler arasına sokmuş Kaido Luffy'i. Jubilesini yaptırmış resmen.
Luffy darbeyi doğrudan kafasına (bıngıldağına) yemiş. Yani bir yonkou doğrudan kafaya vurmuş. Bunun sonucunda da bayılmış.Kaido'dan Luffy gibi tecrübeli bir çaylağın tek yemesi gerçekten garip. Tamam Kaido Yonko da. Öyle amirallerin çok ötesinde bir güç falan da değil. Hatta Mihawk, Jinbei, Sabo gibi isimler de gelip tek yemez Kaido'dan. Luffy niye böyle aptalca dövüşüp yenildi ben bunu kılıca bağlıyorum. Başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma. O kadar güçlü adamlarla dövüşten çıkmış, tecrübe sahibi olmuş. Dövüş zekası falan övülüyor bir de. Bu dövüş zekası değil arkadaşlar.
Güldürebildiysem ne mutlu. Olayın kendisi komik zaten oldukça. Sen durmadan saldır adam yerinden oynamasın, o sana bir kere vursun kendinden geç.Kahkaha attım uzun zaman sonra. Benim son yorumum da buna benziyor.
Filmden olduğunu bilmiyordum. Bu bilgiyi hayatımın neresinde kullanabilirim bilmiyorum ama yeni bir şey öğrendim, teşekkürler.Film alıntısı yapıyoruz yav şurada.
Anasını laciverte boyamak kalıbı da pek hakaret içermiyor o yüzden sorun yok bence
Aynen bir youtube videosu vardı. Hepsini hatırlayamadım gerçi yazarken ama bu kadarı yetti bence olayı tanımlamaya.Ula efsane gönderme varmış burada.
. Çok severim Luffy'i ama goygoyunu yapmadan da olmaz. Katakuriden beri çok sanatsal bir şekilde dayak yiyordu. İyice zirveye taşıdı dayak yeme işini.Keşke begeni butonu olsa dediğim yorum.
O değil de Wano'ya tam da şu sıralar Mihawk geliyormuş, efsane olur heSıkıntı yok kankaaaa. Biz neyin nereden geldiğini iyi biliriz. Reyisi yedirmeyiz. Sopasına gurban olduğumun kertenkelesi