Daha önce gördüğünü gördük. O yüzden beklememiz normal. Katakuriyi geçemediğini ben de savunuyorum zaten.Abi herif geleceği falan göremiyor. Net yani bir katakuri de etmiyor.
Daha önce gördüğünü gördük. O yüzden beklememiz normal. Katakuriyi geçemediğini ben de savunuyorum zaten.Abi herif geleceği falan göremiyor. Net yani bir katakuri de etmiyor.
Hocam senin kafandaki güç dengesine uymuyor diye neden Oda boş yapmış oluyor? Bunu söylüyorduk ama linç ediliyorduk önceden. Şimdi doğru çıkınca da mantıklı değil oluyor.Kesinlikle oyle sacma sapan guc dengesi yapiyor o zaman kaido fujiyede tek atsin catir catir kapistilar? Bos yapti oda ama altindan kalmasi icin diger bolum canlanmasi lazim luffynin
Nereye kapıştılar yahu. Fuji de istese Luffy'i alırdı orada. Güç dengesi gayet normal. Sinirli bir şekilde o adama dalarsan tek de yersin. Zaten bugün Zorocuların bayram günü, bari ellerine koz vermeyin lütfen.Kesinlikle oyle sacma sapan guc dengesi yapiyor o zaman kaido fujiyede tek atsin catir catir kapistilar? Bos yapti oda ama altindan kalmasi icin diger bolum canlanmasi lazim luffynin
Ya kardesim tek yemek ne demek kafanizda canlanmiyor galiba? Tamam kaido tokat manyagi yapabilir buna lafim yok ama bak tek atmak bambaska bir boyutHocam senin kafandaki güç dengesine uymuyor diye neden Oda boş yapmış oluyor? Bunu söylüyorduk ama linç ediliyorduk önceden. Şimdi doğru çıkınca da mantıklı değil oluyor.
Ayrıca Kaidou Fuji'yi de evire çevire döver zaten.
abi son zamanlarda en çok güldüğüm yorum bu oldu yaEfsane kapıştı iki imparator.
Kafamda canlanmasına gerek yok, bizzat mangaka çizdi zaten. Ama dünyanın en güçlüsü ne demek o senin kafanda tam olarak canlanmıyor bence.Ya kardesim tek yemek ne demek kafanizda canlanmiyor galiba? Tamam kaido tokat manyagi yapabilir buna lafim yok ama bak tek atmak bambaska bir boyut
Tamam iste yanlis hamle yapti buyuk ihtimal baska bir senaryo var kafasinda bu sebepten luffyi harcadi suan ama cok ciddi harcadi farkinda degil. Su saatten sonra luffy orduyla da alsa kaidoyu ki kafasinda o tarz bise var anladigim kadariyla luffynin karizma gitti. Toparlamasi da mumkun degil.Kafamda canlanmasına gerek yok, bizzat mangaka çizdi zaten. Ama dünyanın en güçlüsü ne demek o senin kafanda tam olarak canlanmıyor bence.