Anlık Kaidou
Olmaz demedim zaten, olmasa daha iyi dedim.Seride milyon kere yapılan çok şey var.
Alev mi? One Piece'te alev pek korkulacak bi şey değil, hele Luffy için hiç değil.Bölüme gel ya Luffy şey gibi çıkmış oradan ölüp kalacak. Ulan insan bir düşünür ya bu adam yonkou bir de alev fışkırtıyor diye.
He korkmadı da ondan daldı .. Namiler buhar oluyordu.Olmaz demedim zaten, olmasa daha iyi dedim.
Alev mi? One Piece'te alev pek korkulacak bi şey değil, hele Luffy için hiç değil.
Kinemonun bile kestiği şey la! Anca Burger çapsızı korkar ateşten.He korkmadı da ondan daldı .. Namiler buhar oluyordu.
Tamam lenKinemonun bile kestiği şey la! Anca Burger çapsızı korkar ateşten.
Şu korktuğu sahneyi bir atta bizde görelim yavHe korkmadı da ondan daldı .. Namiler buhar oluyordu.
Korkmasından kastı illa bir çizim mi olması lazım adam direk uçmuş Kaidou ya dalmış. Baktı Namilerin oraya bir şeyler atıyor. Bana göre bu böyle sen ne dersen deŞu korktuğu sahneyi bir atta bizde görelim yav
Tayfasına zarar gelmesinden endişelenmesi abes bir durum değil veya ilk defa olan bir şey değil size göre öyle olması normal.Kofty sama değil bu Kaido'nun ismini duyunca terlesinKorkmasından kastı illa bir çizim mi olması lazım adam direk uçmuş Kaidou ya dalmış. Baktı Namilerin oraya bir şeyler atıyor. Bana göre bu böyle sen ne dersen de
Bak linç edecekler, kaç hemen.Tamam len