Ben de bilmiyorum neden saklıyor ama göstermediği her bölüm daha da sabırsızlanıyorumZoro hala Lufy'den güçlü olduğu için mi onu saklıyor?
Ben de bilmiyorum neden saklıyor ama göstermediği her bölüm daha da sabırsızlanıyorumZoro hala Lufy'den güçlü olduğu için mi onu saklıyor?
Zoro zaman atlamasından amiral seviyesinde dönmüş.Zoro hala Lufy'den güçlü olduğu için mi onu saklıyor?
Kaidonun ellerine güldüm. Jet lee gibi komik durmuşLuffy Lastik olduğu için hacim alıp büyüyebilir aslında...
Mihawk üzerindeki lanetten bir parça vermiş gözüne ve tembihlemiş.Aman sakın bu gözü açma sonra tayfan kaptansız kalır kimi doğradığını farketmezsin bile demiş. Bu gerçek şeytan lanetiymiş hakuba sadece hizmetkarmış.Ben de bilmiyorum neden saklıyor ama göstermediği her bölüm daha da sabırsızlanıyorum
M
Mihawk üzerindeki lanetten bir parça vermiş gözüne ve tembihlemiş.Aman sakın bu gözü açma sonra tayfan kaptansız kalır kimi doğradığını farketmezsin bile demiş. Bu gerçek şeytan lanetiymiş hakuba sadece hizmetkarmış.
2 yıllık aradan sonra Mihawk'ı gördüğümüz sahne neresi? 500 milyonluk adam serisinde bir kapakta yer alıyor. Herkes hasır şapka takmış. Bölüm adına bakıyoruz 0 ve 4. Neden? Çünkü Zoro Mihawk'ı yenmiş ve öyle dönmüş. Mihawk artık Hasırşapkalar'ın kanatları altında ve bunu gerçekleştiren kişi Zoro. 4 defa karşılaşmışlar ve 4'ünde de Zoro yenmiş. Aslında 3'müş ama Zoro acımış, bari bir defa daha kapışalım demiş ama Mihawk gene yenilmiş.Zoro zaman atlamasından amiral seviyesinde dönmüş.
haykırdım ahaha2 yıllık aradan sonra Mihawk'ı gördüğümüz sahne neresi? 500 milyonluk adam serisinde bir kapakta yer alıyor. Herkes hasır şapka takmış. Bölüm adına bakıyoruz 0 ve 4. Neden? Çünkü Zoro Mihawk'ı yenmiş ve öyle dönmüş. Mihawk artık Hasırşapkalar'ın kanatları altında ve bunu gerçekleştiren kişi Zoro. 4 defa karşılaşmışlar ve 4'ünde de Zoro yenmiş. Aslında 3'müş ama Zoro acımış, bari bir defa daha kapışalım demiş ama Mihawk gene yenilmiş.
Mantıklı. Mangaka güzel hissettirmiş.2 yıllık aradan sonra Mihawk'ı gördüğümüz sahne neresi? 500 milyonluk adam serisinde bir kapakta yer alıyor. Herkes hasır şapka takmış. Bölüm adına bakıyoruz 0 ve 4. Neden? Çünkü Zoro Mihawk'ı yenmiş ve öyle dönmüş. Mihawk artık Hasırşapkalar'ın kanatları altında ve bunu gerçekleştiren kişi Zoro. 4 defa karşılaşmışlar ve 4'ünde de Zoro yenmiş. Aslında 3'müş ama Zoro acımış, bari bir defa daha kapışalım demiş ama Mihawk gene yenilmiş.