Yazım yanlışından bahseden yok yav. Yeter.@amaneden boyut küçülme olayı mantıklı gibi; fakat bu adam Kid, Hawkins vs.den aşırı büyük değil miydi onlarla karşılaştığında? Perspektifle ilgili olabilir belki. Hani uzaktan seyrediyorlar ya adamı o yüzden. Ayrıca bu mesajdaki yazım yanlışlarıma bakma lütfen.
Teke gider demeseydin bari ayıp oluyorCracker ve Katakuri savunma ve saldirı yapmaksızın olduğu gibi G3 alsa teke giderler bence. Kaidoyla aynı sahne değil onlarınki.
Sana müstehak kardeşim. Yonkou saga diyoruz, bu sokuk karakterler hala Yonkou karşısında duramayacak mı yani diyoruz sen ahuahuahu g3 ile gaza geldiler diyorsun. Ama şey dimi kanki xD Hayatında yıkımcı görmemiş Zoro alacak hepsini dimi xD xDéKafayı peynir ekmekle mı yedin la sen ?
Adamlar Cracker'e zarar veremeyen Katakuri'nin dalga geçtiği G3'le gaza geldi ya la
Gördüğümüz kanmış demek ki. İyi fark etmişsin.@Roronoa Zoro
Bak bölümün türkçesini okurken denk geldim Jack reyizde vermiş küsküyü Şutenmaruya
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/92/922/page/7
Sağ taraftaki deformasyona dikkat.
Sakalımız yok ki.Gördüğümüz kanmış demek ki. İyi fark etmişsin.
Shutenmaru’nun karnının sağ tarafında ve göğüs bölümünde kan var gibi duruyor. Demek ki Jack kesmiş. Diğer yandan Kaido Shutenmaru’nun peşinde. Ancak ne için? Gücüne katmak için.
Bu hafta okumadım analizini, yalan yok. Bölümü okuduntan sonra bakacaktım, unuttum.Sakalımız yok ki.
Görsellerle renklendiremedim ben de zaten. Darısı haftaya.Bu hafta okumadım analizini, yalan yok. Bölümü okuduntan sonra bakacaktım, unuttum.
Geç olsun, güç olmasın. Okuyorum şimdi analizini. Eline sağlık.Görsellerle renklendiremedim ben de zaten. Darısı haftaya.