Şu adamın ejderha çıkması feci soğuttu beni, arc hakkında iyi düşüncem kalmadı neredeyseBir şeyler eksik, yavanlık var.
Şu adamın ejderha çıkması feci soğuttu beni, arc hakkında iyi düşüncem kalmadı neredeyseBir şeyler eksik, yavanlık var.
Bir de "Kong" gun yeseydi ne olurdu acaba :SBir de 923. bölümde Kaido cidden küçülmüş, G3'ten çıkan Luffy gibi. Luffy boyutlarına gelmiş falan.
Onunla alakalı değil. :SBir de "Kong" gun yeseydi ne olurdu acaba :S
Kardeşim! Olay tamamen onunla alakalı xD Neyse dediğin gibi olsun...Onunla alakalı değil. :S
Gökyüzünde niye küçük o zaman? :S Monk mu vurmuş? :SKardeşim! Olay tamamen onunla alakalı xD Neyse dediğin gibi olsun...
Diğerlerini de küçük çizseydi bari. Karakalem sıva !!!!!Bir de 923. bölümde Kaido cidden küçülmüş, G3'ten çıkan Luffy gibi. Luffy boyutlarına gelmiş falan.
Hep aynı hava!!!Diğerlerini de küçük çizseydi bari. Karakalem sıva !!!!!
İşsizlik lolKaido wororororo diye gülüyor. Woro'ya bakayım dedim. Sonuçlardan biri aşağıdaki gibi. Göze direkt "Momo" çarpıyor.
腿 back translations:
Transliteration
- woro
momo
Part of speech
noun, adjv,
Declension
腿 ( hiragana つぶし, romaji tsubushi)
腿 ( hiragana もも, romaji momo)
腿 (hiragana もも, romaji momo)
腿 (hiragana つぶし, romaji tsubushi)
Şu da var:
太股 back translations:
Transliteration
- woro
futomomo
Part of speech
noun,
Declension
太股 (hiragana ふともも, katakana フトモモ, romaji futomomo)
Ohahah. Bu arkadaşlar uyluk ve but demekmiş.
Hakikatten ha kafaları mı güzel bide ciddi ciddi savunuyorlar . Bide sağlam üyelerimiz de öyle "bazilari"Kafayı peynir ekmekle mı yedin la sen ?
Adamlar Cracker'e zarar veremeyen Katakuri'nin dalga geçtiği G3'le gaza geldi ya la
Yarası olan gocunurmuş
Cidden birbirinizi bu kadar kırmaya gerek var mı ya bence çok sudan sebeplerle tartışıyorsunuz.Zekâna laf eden olmadı ki. :/ Okuduğunu anlamıyorsun çünkü hızlı yazdığın gibi hızlı da okuyorsun ve üzerine pek düşünmeden yorum atıyorsun. Ben de daima bu konuda eleştiriyorum.
Aynen. Türkçe bilmiyorum, yaralı mc_amaneden