Katakuri gibi bir sağ kol olmadığını söylemek için de Shyarly olmaya gerek yok hani.Ben onu bilmem de bu herif sağ kol değil demedi demeyin. Sağ kolu sona saklayacak yine afilli mevzuyla Katakuri gibi. Ayrıca Zoro, Jack`i ezer
Katakuri gibi bir sağ kol olmadığını söylemek için de Shyarly olmaya gerek yok hani.Ben onu bilmem de bu herif sağ kol değil demedi demeyin. Sağ kolu sona saklayacak yine afilli mevzuyla Katakuri gibi. Ayrıca Zoro, Jack`i ezer
Yaw katakuriden güçlülerdir bu nerden çıkıyo şimdiKatakuri gibi bir sağ kol olmadığını söylemek için de Shyarly olmaya gerek yok hani.
Güçlü ya da güçsüz diyen olmadı. Ayrıca sen gücünü nereden vahiy aldın da Katakuri'den güçlü yaptın? Burada mesela imparatordan sonra en güçlü kişi olup olmaması. Katakuri öyle, peki ya Jack?Yaw katakuriden güçlülerdir bu nerden çıkıyo şimdi
Karalama çalışması mı lem? İspatlarınla gel!Vivre karttaki bilgilere Zoro'dan daha iyi birkaç tane kılıç ustası varmış Wano'da. Bu Shutenmaru da onlardan biri midir acaba?
Ciddi misin yoksa geyik mi yapıyorsun anlayamadımVivre karttaki bilgilere Zoro'dan daha iyi birkaç tane kılıç ustası varmış Wano'da. Bu Shutenmaru da onlardan biri midir acaba?
Zoro'nun kılıç ustalığı iyi seviyededir, Wano şartlarına göre bile.Ciddi misin yoksa geyik mi yapıyorsun anlayamadım
Bir kere de söylediklerini destekleyeceğin bilgileri iliştir de öyle konuş efendi.Zoro'nun kılıç ustalığı iyi seviyededir, Wano şartlarına göre bile.
Aşağı yukarı böyle yazıyordu. Wano için iyiymiş ama en iyi değilmiş. Daha iyileri de varmış yani. Ben böyle anladım.
@amaneden
Ne karalayacam ya, şimdiden en güçlü kılıç ustası oldu da benim mi haberim yok?