Sence Kingi görecezmi ateş festivalinde ?Bu bölümü okuduktan sonra düşüncem Oden amiral ayarı biri çıkacak gibi. At fava bekle.
Sence Kingi görecezmi ateş festivalinde ?Bu bölümü okuduktan sonra düşüncem Oden amiral ayarı biri çıkacak gibi. At fava bekle.
İşin içine kadın girerse ne plan kalır ne sanjiYeşilçam'a gitmeye gerek yok, Viski Piks.
Evet kadınlarla sarhoş olup, Baroque'nin planını çok güzel kavramıştı.
Arkın gidişatına bağlı değişebilir ama bu bölüme bakacak olursak cümbür cemaat orada olacaklar. Yani Katakuri'nin Çay Partisi'ne gelmesi gibi King de ateş festivaline katılacaktır.Sence Kingi görecezmi ateş festivalinde ?
Gerçek Samuraylar kılıç kullanırZoro'yu sevmekle beraber Luffy'nin bu arkta halkın bakış açısında samuray olma ihtimalini değerlendirdiniz mi? Dreserosa'da gladyatör Lucy misali. Demedi demeyin sonra.
Ben de öyle bekliyorum. Luffy varken Zoro çıkarsa şaşırırım.Zoro'yu sevmekle beraber Luffy'nin bu arkta halkın bakış açısında samuray olma ihtimalini değerlendirdiniz mi? Dreserosa'da gladyatör Lucy misali. Demedi demeyin sonra.
Jack yenilir mi bilmiyorum.Zoro'nun kaybolmasi planı bozacak bençe.
Bençe jack yenilicek kaido öfkelenip tüm adamlarını wano'ya topliçak.
Kapışacak ya belliiiiiJack'le kapışmaya başlarlarsa soru işareti kalmaz artık.
Ben de böyle düşünüyordum ama Jack'le karşılaşmalarında bir savaş olur da Shutenmaru etkilenirse falan Zoro da olabilir.Zoro'yu sevmekle beraber Luffy'nin bu arkta halkın bakış açısında samuray olma ihtimalini değerlendirdiniz mi? Dreserosa'da gladyatör Lucy misali. Demedi demeyin sonra.
Luffy gerçek gladyatör yaniGerçek Samuraylar kılıç kullanır