Zoro'nun ayak sesleri geliyor. Roronoa Zoro'nun zamanı geliyor.
Ama sanji şunu unutuyor kaido sarhoşken güçlü benceBizimkiler gene kirli oyunların peşindeler. Çıksınlar delikanlı gibi çarpışsınlar. Ne o öyle sarhoş edip faydalanmak isteyen Yeşilçam karakterleri gibi. Ayıp lan ayıp.
Bu sayfayı okuyunca benim de aklıma yatmaya başladı. Zaten Jack'le de karşılaşıyor Zoro.Zoro'nun ayak sesleri geliyor. Roronoa Zoro'nun zamanı geliyor.
Aynen bro bence de Zoro reisin arcı burası. Aynı Oden gibi oda kendine biat ettirecek ee babasının oğluBu sayfayı okuyunca benim de aklıma yatmaya başladı. Zaten Jack'le de karşılaşıyor Zoro.
Yeşilçam'a gitmeye gerek yok, Viski Piks.Bizimkiler gene kirli oyunların peşindeler. Çıksınlar delikanlı gibi çarpışsınlar. Ne o öyle sarhoş edip faydalanmak isteyen Yeşilçam karakterleri gibi. Ayıp lan ayıp.
Evet kadınlarla sarhoş olup, Baroque'nin planını çok güzel kavramıştı.Ama sanji şunu unutuyor kaido sarhoşken güçlü bence
Bir de neden kral dedim çünkü genellikle planı sanji hemen kavrıyor yoksa sarhoş edip saldırmak hoş değil. Ama bu bir nevi karşıdakilerin ne kadar güçlü olduğunu da gösterir aynı zamanda.
Jack'le kapışmaya başlarlarsa soru işareti kalmaz artık.Aynen bro bence de Zoro reisin arcı burası. Aynı Oden gibi oda kendine biat ettirecek ee babasının oğlu
Zoro'nun kaybolmasi planı bozacak bençe.Ama sanji şunu unutuyor kaido sarhoşken güçlü bence
Bir de neden kral dedim çünkü genellikle planı sanji hemen kavrıyor yoksa sarhoş edip saldırmak hoş değil. Ama bu bir nevi karşıdakilerin ne kadar güçlü olduğunu da gösterir aynı zamanda.