Sengoku kafa tutar ama üstünlük Kaidou'da olur.Wb ise geri püskürtür yanına yaklaştırmaz üstünlük beyazsakalda olur diye düşünüyorum.3.Mistik Zoan'da Kaido yani, Katakuri'nin logia olmaması gibi bir sürpriz olmazsa.
Bu hayvanın karşısında Anka ile Buddha bile zor dayanır gerçi, çin ejderhası boru değil.
Zaten o yüzde yüz oyajiden baska kime yendi diğer 6 kişi kim benim tahminim denizcilerden garp var yenmiş olarak vücudun da ki yara izini akainunun yaptığını tahmin ediyorum yenmişmidir ne olmuştur bilemem ama iz bence ona ait .Oyaji'den iyi bir dayak yemiştir. En azından benim beklentim öyle. Oyajinin yeteneği kadar tehlikeli bir yeteneği var . Ama tam güçte Oyajinin meyvesi kazanır diye düşünüyorum ben.
O hava değişimini görünce Karasakal deprem mi atıyor dedim bir an. Muhtemelen sadece saf kuvvet ve dayanıklılık değil havayı da kontrol edebiliyor Kaido.Sengoku kafa tutar ama üstünlük Kaidou'da olur.Wb ise geri püskürtür yanına yaklaştırmaz üstünlük beyazsakalda olur diye düşünüyorum.
Kaido gibi bir adama bu meyvenin kattığıyla gura guranın katkısı çok başka bence de. Wb ejder meyvesi yemiş olsa bir tık güçsüz olurdu.Oyaji'den iyi bir dayak yemiştir. En azından benim beklentim öyle. Oyajinin yeteneği kadar tehlikeli bir yeteneği var . Ama tam güçte Oyajinin meyvesi kazanır diye düşünüyorum ben.