Kaidoyu görünce aklıma ilk gelenler bu adamı hangi baba yiğitler devirdi, bu adamı bu meyve formun da nasıl yendiler
Valla öyle bir yeteneğim yok. Benim yorum zaten çeviri niteliğinde sayılır, bütün bölüm var. Hatta Gestalt, yani bütün parçaların toplamından fazla!@amaneden TR çevirisi getirirmisin ya senin yorumunu bile okumaya korkuyom olayları anlamadan can you help me ?
Çeviriyi summonlayabilirsin güveniyoruz sana.Valla öyle bir yeteneğim yok. Benim yorum zaten çeviri niteliğinde sayılır, bütün bölüm var. Hatta Gestalt, yani bütün parçaların toplamından fazla!
Alıyor. Sahneye dikkat edersen kan çıkan yerde Shutenmaru'nun kılıcı Jack'e yakın bile değil.Shutenmaru Jack'ten hasar alıyor mu geri püskürtülürken o kısmı tam çözemedim.
Sonraki sahneyi diyordum ben yarım saat bu adamın ağzından yada gövdesinden kan akacak hali yok.Görebildiğim kadarıyla ortadaki kan Jack'e ait.
Alıyor. Sahneye dikkat edersen kan çıkan yerde Shutenmaru'nun kılıcı Jack'e yakın bile değil.
Oyaji'den iyi bir dayak yemiştir. En azından benim beklentim öyle. Oyajinin yeteneği kadar tehlikeli bir yeteneği var . Ama tam güçte Oyajinin meyvesi kazanır diye düşünüyorum ben.Kaidoyu görünce aklıma ilk gelenler bu adamı hangi baba yiğitler devirdi, bu adamı bu meyve formun da nasıl yendiler
Peki. Deneyelim bakalım. Gel gel sarışınım geeel.Çeviriyi summonlayabilirsin güveniyoruz sana.
Haa. Pardon.Sonraki sahneyi diyordum ben yarım saat bu adamın ağzından yada gövdesinden kan akacak hali yok.
Wb ağzına ağzına vurmuştur.Büyüklük boyut falan dinlemiyor adam.Merak eden açıp baksın John Giant'ın ne yediğine.Adamın yediğinin yarısı boşa gitmiş sonra platformu yıkacaktı.Onu bile 3 amiral durdurdu.Oyaji'den iyi bir dayak yemiştir. En azından benim beklentim öyle. Oyajinin yeteneği kadar tehlikeli bir yeteneği var . Ama tam güçte Oyajinin meyvesi kazanır diye düşünüyorum ben.