Atma o zehirli oku atma. Bir arc da piremses olmadan geçsinBakkin.
Bana kalırsa Momo'nun kız kardeşi Shogun tarafından esir alınmış durumda. Demedi demeyin. Bu arkın prensesi olacak.
Atma o zehirli oku atma. Bir arc da piremses olmadan geçsinBakkin.
Bana kalırsa Momo'nun kız kardeşi Shogun tarafından esir alınmış durumda. Demedi demeyin. Bu arkın prensesi olacak.
Mantıklı. Sakura yaprakları uçuşuyordu.Roger ve WB'nin muhabbetin belini kırdıkları yerin de Wano olduğu artık iyice netleşti sanki.
Heheyt.Olabilir ama olmayabilir de. Dünya Roger'ın zaten her yer olabilir
Bazı şeyler çok net. Görmek isteyene.
Muazzam
Heyt.Mantıklı. Sakura yaprakları uçuşuyordu.
Bu arc muhtemelen 3 prenses olacak ne diyorsun sen. Ufaktan hazırla kendini LoLAtma o zehirli oku atma. Bir arc da piremses olmadan geçsin
Neden öyle dedin ?Kuina’nın kılıcının kırılmasına az kalmış.
Luffy'nin yanındaki kız yeter aslında. Koskoca yonko arcında da piremses çıkmasın abi. Momo var en büyük neden zaten. O varken piremsese gerek yok gibi. Yani neden olarak.Bu arc muhtemelen 3 prenses olacak ne diyorsun sen. Ufaktan hazırla kendini LoL
Her bölüm bu yorum yapılıyorsa cidden sıkıntı kendi içinde bir paradoks bir çelişki konusu. Her bölümü boş bölüm olarak görüyorsan niye sabahın köründe konuları açmak için uğraşıyorsun Niye inatla beğenmediğin bir seriyi takip ediyorsun Yok uğraşıyorsan nasıl boş bölüm oluyor bütün bunları toplayınca herhalde boş bölüm diyince havalı falan olduğunu sanıyor galiba ama cidden boş bir yorum oluyor her bölüm denmesi nitelikli boş yorum yapmaya girer.Aylardır aynı kafada.
Bu ark kırılacağını düşünüyordum zaten. Daha baştan tek başına takılmaya başladığına göre aksiyona girecek. Yeni kılıcı da hazır bekliyor zaten.Neden öyle dedin ?
Meanwhile, Zoro is getting lost somewhere.