Biz de benzettik, muhabbeti geçti ama o değilmiş.Bana Kaido'nun eski fotoğrafı gibi gelmişti hani şu ilk gösterdiği o zaman boşa heveslendik.
Biz de benzettik, muhabbeti geçti ama o değilmiş.Bana Kaido'nun eski fotoğrafı gibi gelmişti hani şu ilk gösterdiği o zaman boşa heveslendik.
Ben dikkatli bir fanım Zoro nun kılıçlarına çok dikkat ediyorum gerçek fan olmayanlar utansınSiluettendir o siluetten Bire bir aynısı demedik zaten canım. Benziyor dedik
Üçmüş. Yıkımcıymış.O 2 kişinin yıkımcılar olduğu kesin mi ? Var mıdır bilen ? Spoya da tam bakamadım.
3. sünü niye göremedik onu anlamadım. Bölüm silüet fışkırıyor ama 3. nün silüeti de yokÜçmüş. Yıkımcıymış.
Tip olarak ilk gösterilen Kaido silüetine benzetmiş arkadaşlar.Ya şu benzettiğiniz Kaidou görseli nerde bi daha atsanıza ikisini karşılaştıralım?
Kesip attılar ondan. Bölümde var.3. sünü niye göremedik onu anlamadım. Bölüm silüet fışkırıyor ama 3. nün silüeti de yok
Öyle miiiiğğğ ? Çoh güzel. BeğendimKesip attılar ondan. Bölümde var.
Parlayan diş ve gözler, burun. Evet çok benziyormuş. Saçlar ne ayak peki, hani şu animede saçmalanan silüetleri mi baz alıyor insanlar acaba :STip olarak ilk gösterilen Kaido silüetine benzetmiş arkadaşlar.