ZehahahahahahahahZorogorn
ZehahahahahahahahZorogorn
King'le,Jack.O 2 kişinin yıkımcılar olduğu kesin mi ? Var mıdır bilen ? Spoya da tam bakamadım.
Ejderha meyvesi olabilir.Spoiler detaylı incelemedim ama Kaido'nun eski hali gözüme çarptı.Bu adamın o tipten şimdiki haline nasıl geldiği benim için asıl merak konusu oldu şu anda. Alvida gibi değiştiren bir meyve falan yedi herhalde.
Elinde kılıç tutan silueti mi diyorsun? O Ashura denen bir elemanmış. Kaido değil yani.Spoiler detaylı incelemedim ama Kaido'nun eski hali gözüme çarptı.Bu adamın o tipten şimdiki haline nasıl geldiği benim için asıl merak konusu oldu şu anda. Alvida gibi değiştiren bir meyve falan yedi herhalde.
Bana Kaido'nun eski fotoğrafı gibi gelmişti hani şu ilk gösterdiği o zaman boşa heveslendik.Elinde kılıç tutan silueti mi diyorsun? O Ashura denen bir elemanmış. Kaido değil yani.
Bende söylemiştim Yok mu bana da aferin o zaman.Geçen hafta belki okuyanlarınız olmuştur. Paylaştığım yazımda Oden'in karısı göndermiştim dedim doğru bilmişim. Aferin bana.
Ben 1000 sene düşünsem yine karısı olduğunu anlayamazdım.Bravo.Bende söylemiştim Yok mu bana da aferin o zaman.
Çok derin düşünceler bilgelik sonucu bu sonuca vardım.Ben 1000 sene düşünsem yine karısı olduğunu anlayamazdım.Bravo.