Öyle olacağı belliydi zaten. Seride nerdeyse her şey meyve üzerinden giderken asıl bu zaman yolculuğu muhabbetinin meyveyle alakasız olması serinin ruhuna aykırı olurdu.Zaman meyvesi üzdü.
Meyve olması sıkıntı değil. Zaman meyvesi çıkması üzdü sadece. Dilek, kehanet vs. 919'da bahsettiğim şeyler olsaydı keşke. Neyse artık, ne yapalım. Benim kendime koyduğum çeviri yasağı var. Hem @MrFoseptik çevirdi zaten. Çeviri foseptik olabilir ama sen yine de teşekkür et.Öyle olacağı belliydi zaten. Seride nerdeyse her şey meyve üzerinden giderken asıl bu zaman yolculuğu muhabbetinin meyveyle alakasız olması serinin ruhuna aykırı olurdu.
Çevirsene şunu sana zahmet
Bu tarz yorumlarda bana boş geliyor sadece op değil her konuda. Madem öyle düşünüyorsun sebebini de söyle. Yoksa çok boş bir yorum oluyor kusura bakma.Bos bir bölüm daha.
Amaneden böyle espri yapmayı nerden öğrendi?Meyve olması sıkıntı değil. Zaman meyvesi çıkması üzdü sadece. Dilek, kehanet vs. 919'da bahsettiğim şeyler olsaydı keşke. Neyse artık, ne yapalım. Benim kendime koyduğum çeviri yasağı var. Hem @MrFoseptik çevirdi zaten. Çeviri foseptik olabilir ama sen yine de teşekkür et.
Konuyu açıyor olmasa engelleyeceğim şahsen. Böyle boş yorum görmedim zira. Adam ekran başına kitleniyor, bekliyor, kontrol ediyor, foruma atıyor ve yaptığı yorum: "Boş." Well... I have some news for you...Bu tarz yorumlarda bana boş geliyor sadece op değil her konuda. Madem öyle düşünüyorsun sebebini de söyle. Yoksa çok boş bir yorum oluyor kusura bakma.
Words hurts, you know.Çeviri foseptik olabilir
Çevirini okumadığım için bilemem, takılıyorum ben sadece, you know.Words hurts, you know.